2 Venraynaren gestart in Horst!

Boscafé het Maasdal is sinds 1 november 2013 overgenomen door 2 jonge ondernemers uit Venray. Wouter Hoeijmakers en Sven Nyqvist gingen deze compleet nieuwe uitdaging graag met elkaar aan. Ze zijn al 20 jaar bevriend, en voor beiden was een eigen bedrijf altijd een droom.

Na 14 jaar detailhandel, voor beide heren, was het tijd om de pijlen op een nieuwe uitdaging te richten, zij besloten de handen ineen te slaan en hun droom te verwezenlijken. Na een enerverende start kijken de heren positief terug op hun sprong in het diepe. Het ombuigen van het toenmalig concept naar het brengen van “Nederlandse” tapasgerechtjes blijkt langzaam maar zeker zijn vruchten af te werpen.

Gasten hebben door dat nieuwe 5-gangen concept veel meeboscafer quality time met hun tafelgenoten. Uit eten wordt weer echt een avondje uit in het Boscafé. Naast dit nieuwe concept heeft men voor de wandelaar en de fietser, die van het omliggende gebied genoten heeft, ook een zeer uitgebreide lunch en a la carte kaart, waar de gast het panoramisch uitzicht over het water er gratis bij krijgt.

terug naar boven