×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 948 niet laden

Gratis trainingen bij Synthese

  • Gepubliceerd in Zorg

Ouders met inwonende volwassen kinderen
Een goede relatie onderhouden met je volwassen kind is niet altijd even gemakkelijk. Wanneer spanningen thuis te hoog oplopen weten veel ouders niet langer wat ze nog kunnen doen. Daarom is er deze training voor ouders die problemen ervaren in de omgang met hun volwassen kind. Data: 17 mei, 31 mei en 14 juni van 19.00 tot 21.00 uur.

Blijf in Balans: training voor mantelzorgers
Het is niet altijd gemakkelijk om balans te vinden in het dagelijks leven als u intensief voor een ander zorgt. Deze training maakt u bewust van uw patronen en helpt u te ontdekken hoe ù in balans kunt blijven. De training vindt plaats bij Synthese in Venray. Data: 11 mei, 25 mei en 8 juni van 09.30 – 11.30 uur.

Informatie/aanmelding: telefoonnummer 0478 517300 of: www.synthese.nl

Lees meer...

Oproep

  • Gepubliceerd in Zorg

Het Whiplash Informatiecentrum Europa brengt lotgenoten bijelkaar. Steun is bijzonder belangrijk voor het herstel. Ervaringsdeskundige Bob Klip deelt daarom dan ook tijdens een informatiebijeenkomst zijn eigen ervaringen en beantwoord vragen over wat een whiplash is, hoe om te gaan met onbegrip bij dit ziektebeeld, hoe om te gaan met de werkgever en de mogelijkheden voor juridische aansprakelijkheid.

Lees meer...

Het voelt als een warme mantel, op een koude winterdag

  • Gepubliceerd in Zorg

In onze samenleving gaat het er steeds meer om dat wij er zijn voor elkaar. Samen moeten wij uit de recessie komen en samen moeten wij zorgen voor onze medemens. En dat laatste is nu exact de essentie van Logeerhuis Kapstok. Een logeerhuis dat vanuit een burgerinitiatief in Venray gerealiseerd gaat worden.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed