Ontwerp nieuwbouw Inalfa gekozen

Na een periode van ruim drie maanden en na een zeer intensieve tender periode, heeft het Nieuwbouw-Projectteam samen met het Management van Inalfa in Venray deze week het definitieve ontwerp alsook de hoofdaannemer van het nieuwe hoofdkantoor uitgekozen.

Het nieuwe hoofdkantoor en fabriek dat eind 2015 gereed moet zijn op industrieterrein De Hulst II zal gerealiseerd worden door Bouwbedrijf Van der Heijden Bouw & Ontwikkeling in samenwerking met Architecten Ibelings van Tilburg.

Het nieuwe kantorencomplex past helemaal in de automotive wereld van Inalfa; het wordt een krachtig architectonisch zilverkleurig gebouw met een gestroomlijnde vormgeving. Daarvoor heeft de architect zich laten inspireren door de vormgeving van auto’s, voornamelijk de grill, motorkap en het lijnenspel van de gehele auto. En zoals bij een auto ook het geval is, prijkt ook hier het Inalfa logo centraal op de voorzijde.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de exacte indeling van het hele gebouwencomplex. Daarna zal gestart worden met de officiële vergunningsaanvraag met als doel na de bouwvakvakantie kunnen beginnen met de bouw.

Na bijna 62 jaar aan de Maasheseweg in Venray gevestigd te zijn zal Inalfa Roof Systems vanaf januari 2016 gehuisvest zijn op de nieuwe locatie in Venray aan De Hulst II, direct aan de A73.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 2153 keer
terug naar boven