×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 948 niet laden

‘Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen!’

Je hoort het vaak als verwijt aan onze rechters. Een rechtszaak start natuurlijk pas als twee partijen vinden dat ze gelijk hebben. De rechter moet meestal één iemand gelijk geven, dus teleurstelling hoort er eigenlijk altijd bij. Fatsoenlijk bewijs is dan de enige manier om zo’n uitspraak te rechtvaardigen. Gelukkig kan dat op meer manieren dan mensen soms denken.

Lees meer...

Erfcoach

Per jaar overlijden in ons land circa 142.000 mensen. Weet u hoe uw (financiële) situatie eruit ziet, mocht uw partner morgen komen te overlijden?

Lees meer...

Zelf een album maken is kinderlijk eenvoudig bij Foto Dom Melskens in Venray

Herkent u het? Uw telefoon, computer en ipad bomvol foto’s en u doet weinig of niets met uw kostbare herinneringen. Bij Foto Dom Melskens aan de Schoolstraat 25a in Venray hebben ze de ideale oplossing voor dit probleem. Hier hebben ze namelijk de beschikking over de allernieuwste Mitsubishi album printer. Hiermee is het razend eenvoudig om zelf een album samen te stellen en met een druk op de knop wordt uw album geprint waarna het binnen 5 minuten voor u klaar ligt. Vindt u het toch lastig? Dan helpen de vriendelijke medewerkers van Dom Melskens u toch even. Het resultaat: Een geweldig leuk mini-album op 100% fotokwaliteit dat bovendien past in uw handtas of jaszak.

Om een album samen te stellen heeft u twee mogelijkheden: U neemt uw telefoon, usb-stick of geheugenkaart mee naar de winkel, hier worden uw foto’s uitgelezen waarna de software automatisch een voorstel zal doen hoe uw album er uit zal zien. Hier kunt u natuurlijk nog aanpassingen op maken. Vervolgens drukt u op de printknop en vijf minuten later is uw album klaar. Zo simpel is het. Ook is het mogelijk om thuis uw eigen album samen te stellen, hiervoor kunt u via de website www. melskensvenray.nl gratis de software gebruiken. Bent u klaar met samenstellen? Dan zet u uw album op een usb-stick, waarna het vervolgens geprint wordt in de winkel van Dom Melskens.

Dat snel, goed en goedkoop toch hand in hand gaan bewijst Theo Klabbers, eigenaar van Foto Dom Melskens. De kwaliteit is gegarandeerd, het album is binnen 5 minuten klaar en een boekje met acht tot twintig foto’s kost slechts € 9,95. Heeft u meer foto’s? Ook dat is mogelijk, u kunt het album uitbreiden tot tachtig foto’s, de software zal dan automatisch uw album met enkele pagina’s uitbreiden. ‘Het boekje ziet er dan nog iets mooier uit’, zegt Klabbers. ‘Het krijgt meer body.’ Hoe leuk is het om een boekje te maken van de (klein) kinderen, een stedentrip of van een gezellig feest. Door het formaat kun je jouw album overal mee naar toe nemen! Zegt Klabbers enthousiast.

‘Door constant te blijven investeren in de beste apparatuur willen wij het verschil maken als fotospeciaalzaak’, vertelt Klabbers. ‘Met de laatste investering zijn we uniek in de regio en klaar voor de toekomst. De eerste reacties van onze klanten zijn zonder uitzondering enthousiast. Wat ook erg leuk is om te zien, dat wanneer klanten een boekje hebben laten maken, ze vaak dezelfde dag nog terugkomen met moeder of vriendin om nog een boekje te laten maken! Daar doen we het natuurlijk voor’, aldus Klabbers. 

Lees meer...

Waarom je doet wat je doet

Waarom je doet wat je doet is essentiëler dan wat en hoe.

Stel jezelf deze vragen;
- Waarom bestaat jouw organisatie?
- Waarom verkoop jij wat jij verkoopt?
- Waarom zijn jouw oplossingen de beste?
- Waarom business doen met klanten die geloven in wat jij gelooft?
- Waarom moeten klanten bij jou komen in plaats van bij jouw concurrenten?
- Waarom zou een klant om jou moeten geven?

Lees meer...

Garant staan voor het glasvezelnet levert digitale gelijkheid voor heel Venray

Waarom het initiatief GlaswebVenray De inrichting van nu bestaande infrastructuur heeft een digitale ongelijkheid tussen de verschillende delen van Venray tot gevolg gehad. Met name de buitengebieden van de dorpen zijn achtergebleven in ons digitale tijdperk. De Provincie Limburg heeft in 2015 de mogelijkheden voor een provinciale internetinfrastructuur in kaart gebracht. Uit het rapport ‘Inventarisatie Snel Internet Limburg (Dialogic + Intertec)’ blijkt dat voor een gemeente met zgn. uitgestrekte gebieden, zoals gemeente Venray, de uitrol van glasvezel de beste oplossing is. Vandaar dat vanuit die dorpen, waar de behoefte aan verbetering groot is, het initiatief tot aanleg van glasvezel ontstaan is.

Lees meer...

Thema Venrayse Ondernemersprijzen 2017 bekend!

Foto: P. van Osch Groenteproducties uit Leunen winnaar 2015

Het thema van de Venrayse Ondernemersprijzen 2017 is ‘Vakmanschap 2.0’. Dat heeft Joost van der Weiden, voorzitter van het organisatiecomité, bekend gemaakt aan de voorzitters van de regionale ondernemersverenigingen. Zij kunnen dus weer op zoek naar een geschikte kandidaat die bij dit thema past.

Lees meer...

Persoonlijk advies voor uw schilderwerken

Sinds kort kunt u Marieke Eikemans rond zien rijden in haar opvallende bedrijfsauto. Marieke is een nieuw gezicht binnen Manders Totaal Schilderwerken.

Marieke bezoekt u om u van een persoonlijk schilderadvies te voorzien en een scherpe offerte te maken. Ze heeft een afgeronde schildersopleiding en weet dus als geen ander welk advies ze u moet geven. Gesteund door onze schilders uit de omgeving van Venray, zorgt Marieke er voor dat uw woning of bedrijfspand gedegen onderhoud krijgt.

Actie: ‘tot de bouwvak BTW-vrij schilderen’
Profiteer nu van onze actie: ‘Tot de bouwvak BTW-vrij schilderen’. Vraag voor 5 augustus bij Marieke een offerte aan voor uw particuliere schilderwerk en profiteer van deze BTW-vrij actie.Kijk voor meer informatie over de actie BTW-vrij schilderen op onze website: www.manderstotaal.eu

Contact
Is uw woning ook toe aan een schilderbeurt? Bel ons via 0478-581358 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een persoonlijk advies voor uw woning. Marieke komt graag bij u langs om te kijken hoe uw woning of bedrijfspand weer strak in de lak kan komen te staan zodat ook u kunt zeggen: ‘da’s mooi gemaakt!’.

Lees meer...

65 Jaar vrijwilligerswerk houdt evenement springlevend

Kindervakantiewerk Venray bestaat dit jaar 65 jaar, een organisatie die al die jaren draaiende gehouden wordt door vrijwilligers. Een van de poten waar Kindervakantiewerk Venray op draait is het programma. Dit is dan ook in handen van het team vrijwilligers, dat de kern vormt: de organisatie. Altijd op zoek naar verjonging en vernieuwing, ook via de vacaturebank van Match, dat altijd in beeld is. De groep van zeventien op dit moment, waarbinnen ook het bestuur, vult de dagdelen met de thema’s in. Hiervoor vrijwilligers werven vergt de nodige energie.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed