Stichting Rubicon wederom verwend door Sinterklaas in Venray

Ieder jaar verzamelt het Sint Nicolaas Gilde Venray (gebruikt) speelgoed voor een goed doel. Ook dit jaar was dit weer een succes! Waren het vorig jaar nog veel knuffels die het Sint Nicolaas Gilde Venray ontving van gulle mensen uit Venray en omstreken, dit jaar was het met name speelgoed voor jong en oud wat opgehaald werd.

Wederom waren de inwoners van de gemeente Venray erg gul. Ook dit jaar werd Stichting Rubicon benaderd voor deze actie; en met enthousiasme werd al het speelgoed in ontvangst genomen. Met deze opbrengst kan Stichting Rubicon Jeugdzorg ouders/verzorgers ook een heerlijke tijd bezorgen en daar helpt Sinterklaas in Venray graag aan mee.

Graag danken het Sint Nicolaas Gilde Venray en Stichting Rubicon Jeugdzorg alle ouders/verzorgers en kinderen voor hun bijdrage; heel veel dank!!

Alle activiteiten van Sinterklaas in Venray zijn gratis. Meer informatie, het programma en een overzicht van de diverse activiteiten kunt u vinden op www.sinterklaasinvenray.nl.

Vragen? Neemt u dan contact op met het Sint Nicolaas Gilde in Venray. iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Rubicon
Onder het motto ‘Rubicon helpt je vooruit’ biedt Stichting Rubicon kinderen en gezinnen die het moeilijk hebben de helpende hand. We laten niet los totdat de ouders de regie over de opvoeding en het
gezinsleven terug hebben. We laten niet los totdat de kinderen veilig kunnen opgroeien zonder mishandeling, verwaarlozing of misbruik. We laten niet los totdat de jongeren op eigen benen kunnen staan. Wij willen dat elk kind en elk gezin een gelukkigetoekomst op kan bouwen. Dat is onze missie.
Daar klopt ons hart voor! 

terug naar boven