Geweldige intocht Sinterklaas in Venray

Terwijl nog enkele regendruppels op deze warme zondag uit de lucht vielen, vulden de straten van Venray zich ook dit jaar weer vol met enthousiaste, lieve kinderen en hun ouders, opa’s en oma’s en verdere familieleden. Met veel muziek verwelkomden zij Sinterklaas weer hartelijk.

Met een volle, kleurrijke en vooral gezellige stoet kwamen de pieten Venray binnen; Schutterij ’t Zandakker voorop en vervolgens veel pieten, op diverse vervoersmiddelen. Ook de mini traktor met wagen vol cadeautjes was er weer bij, waarbij ook de Mascotte V-Bee van Venray het publiek enthousiast toejuichte. Na alle pieten en harmonie Euterpe kwam natuurlijk Sinterklaas, volop zwaaiend naar alle lieve kinderen die speciaal voor hem in het Venrayse centrum stonden.

Wethouder Loonen verwelkomde Sinterklaas ook dit jaar weer heel hartelijk en de danspieten gaven weer een enorme show weg. Maar alle aandacht ging natuurlijk uit naar Sinterklaas, die graag alle lieve kinderen in het publiek weer de hand kwam schudden. Sinterklaas heeft in ieder geval weer enorm genoten van het hartelijke ontvangst!

Heb je Sinterklaas deze zondag gemist? Geen zorgen! Hij zal op zaterdagen 21 en 28 november en zaterdag 5 december weer in het centrum van Venray zijn en op zondag 29 november ontbreekt hij natuurlijk ook niet bij de koopzondag. Op die zondag 29 november zal hij tevens met de speciaal voor hem georganiseerde lichtjestocht meewandelen, met hopelijk heel veel kindjes met mooie lampionnen!

Wil je meer weten van Sinterklaas in Venray? Kijk dan op www.sinterklaasinvenray.nl voor meer informatie. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met het Sint Nicolaas Gilde in Venray. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

terug naar boven