Logo
Print deze pagina

APK Plak voor burgemeester Hans Gilissen

De Ald Prinse Kompeneej heeft in haar vergadering van oktober besloten de APK-plak 2016 uit te reiken aan burgemeester Hans Gilissen.

De burgemeester van Venray krijgt de APK plak niet alleen voor zijn rol als opper Pielhaas maar ook omdat hij de cultuur in onze gemeente zo’n warm hart toedraagt. Want als zijn agenda het toelaat, laat hij geen één culturele gelegenheid voorbij gaan zonder zijn aanwezigheid. De vastelaovend is een hobby van de burgemeester die hij van thuis heeft meegekregen. Zo is hij supertrots op zijn oude ambtskostuum (zie foto) dat hij elk jaar aan heeft bij de sleuteloverdracht.

Hans Gilissen is geboren in Gennep, gehuwd en vader van twee kinderen. Voorlopig zijn we nog niet van hem af. Want eerder dit jaar heeft de gemeenteraad van Venray het besluit genomen om Hans Gilissen voor een tweede termijn van zes jaar als burgemeester van Venray voor te dragen.

Burgemeester Hans Gilissen krijgt de welverdiende APK Plak uitgereikt op vrijdag 13 november op het jaarlijkse Hazediner van de APK in het restaurant van Odeon in Venray. 

Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020