Verlenging sponsorcontract SPORTIVO

Afgelopen zaterdag vond in de sporthal de Raayhal de officiële handeling plaats voor de verlenging van het sponsorcontract van de volleybalvereniging SPORTIVO met PLUS Verbeeten.

Voor SPORTIVO een belangrijke gebeurtenis omdat het van groot belang is dat de financiële middelen door sponsoren gewaarborgd blijven. De voorzitter a.i. Frans Wouters is erg blij dat PLUS Verbeeten opnieuw sponsor wil zijn voor de vereniging. Het bestuur is blij dat de plaatselijke ondernemer een warm hart heeft voor alle volleyballers.

Sportivo blijft zijn uiterste best doen om het Volleybal voor alle liefhebbers een fijne sport te laten zijn. Het afgelopen jaar zijn niet alle teams op volle sterkte geweest en daarom kan iedereen die het volleyballen leuk vindt zich aanmelden bij de vereniging.

Het is mede door de sponsoring mogelijk gemaakt dat het komende seizoen nieuwe shirts, trainingspakken en tassen kunnen worden aangeschaft.

Het bestuur kon onder het toeziend oog van het damesteam het sponsorcontract aan de heer Verbeeten overhandigen. Daarna werd er een mooie wedstrijd afgewikkeld.

terug naar boven