Leren omgaan met Smartphone, tablet of e-reader

Een leven zonder Smartphone, tablet of e-reader is bijna niet meer voor te stellen. Het is soms best lastig om de werking van die apparaten onder de knie te krijgen. Menigeen heeft zijn dure mobiel wellicht kwaad in de prullenbak willen gooien. Geen nood, de oplossing is nabij. De Bibliotheek Venray organiseert zaterdag 7 november de open inloop ‘Omgaan met Smartphone, tablet of e-reader’.

Van 11.00 tot 14.00 uur zijn leerlingen van het Raayland College in huis om vragen op het gebied van deze moderne apparaten te beantwoorden. In het kader van de maatschappelijke stage hebben jongeren al enkele jaren ervaring in het begeleiden van ouderen bij het leren omgaan met een Smartphone of een tablet. De ouderen zijn tevreden over de begeleiding die zij van de jongeren ontvangen en de leerlingen zelf zijn ook altijd weer enthousiast.

Neem de eigen (werkende) Smartphone, tablet of e-reader mee. Mochten er vragen zijn waarop dieper ingegaan moet worden, dan kan er een afspraak gemaakt worden voor een workshop van Stichting Computercursussen. En dat allemaal gratis!

terug naar boven