Sint Nicolaas Gilde Venray blij met opbrengst Jan Linders Grote Club sponsoractie

Onlangs was het Sint Nicolaas Gilde actief tijdens de Grote Club sponsoractie van Jan Linders in Venray…en met succes!

Gedurende vier weken mochten vier verschillende clubs sponsormunten verzamelen in de supermarkt van Jan Linders in Venray. Iedere week was het een enorm succes, zo ook in de actieweek van het Sint Nicolaas Gilde Venray!

Al vanaf maandag 5 oktober stond er een hele week een videoscherm met een speciaal bericht van Sinterklaas uit Spanje, speciaal voor alle klanten van Jan Linders. In het weekend stond het gilde er met een team vrijwilligers om nog extra aandacht aan Sinterklaas in Venray te schenken.

Met een opbrengst van maar liefst € 1101 (23104 van de 83291 muntjes) kijkt het Gilde uitermate tevreden terug op deze actie. Met speciale dank aan Jan Linders in Venray natuurlijk!

Met o.a. deze bijdrage zal het Gilde ook dit jaar weer een mooie komst van Sinterklaas in Venray, met diverse aanvullende activiteiten, organiseren. Houd de krant dus in de gaten de komende tijd…en kom Sinterklaas in Venray begroeten!

Meer informatie over Sinterklaas in Venray en het Sint Nicolaas Gilde Venray kunt u vinden op www.sinterklaasinvenray.nl.

terug naar boven