Kookboekenweek

Koken is helemaal hot en ook de populariteit van kookboeken heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. Dat heeft o.a. te maken met de trend van gezonder en eerlijker willen eten. Daarom wordt van maandag  26 oktober t/m zondag 1 november de eerste landelijke Kookboekenweek georganiseerd. Een week waarin de aandacht voor culinaire boeken het kookpunt zal bereiken. Ook BiblioNu heeft veel kookboeken in de collectie.

Gratis Kookboekenmagazine Nog meer inspiratie nodig? Haal dan het gratis magazine tijdens de kookboekenweek op in de bibliotheek. Een inspirerende en praktische gids, gevuld met artikelen over kookboeken, culitrends, boeiende interviews en heerlijke recepten. Je kunt er direct in de keuken mee aan de slag.

Het Gouden Kookboek Bij een nieuwe campagne hoort ook een nieuwe prijs: Het Gouden Kookboek: een prijs voor het ‘beste kookboek van de Lage Landen’. Een vakjury nomineerde drie titels: ‘De mijne is de beste’ van Filip Jans en Jurgen & Sven Campens, ‘De nomadische keuken’ van Raïnaraï van Laurent Med Khellout en ‘Liever lokaal’ van Annette van Ruitenberg, René Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.

Win ‘n diner bij Herman in Las Palmas of een  Kook Boekenbon! Iedereen die van koken houdt kan meedoen met de actie. Inspiratie voor lekker eten en drinken is er nooit genoeg. Deelnemers maken kans op een diner voor twee bij Las Palmas; het restaurant van Herman den Blijker, of op een van de Kook Boekenbonnen. De actie is te bekijken op: www.boekenbon.nl/ kookboekenweek.

terug naar boven