Venray boeit! zegt ‘Dank je wel’

Venray boeit! nog steeds. Dat blijkt wel uit de positieve reacties die we nog steeds elke week ontvangen. Het is voor ons heel erg prettig om te horen dat onze krant zo goed gelezen wordt. Dit vormt voor ons een extra stimulans om elke week weer deze mooie krant te maken.

Inmiddels maken we al ruim anderhalf jaar, elke week, met een heel klein team deze krant. En dat doen we nog steeds met heel veel plezier. Alles wat we doen is maatwerk. Of het nu gaat over redactionele stukken, over de advertenties of de gehele krant aan zich. De krant kent geen vaste stramienen en daardoor blijft deze telkens weer boeiend om te zien en te lezen. Elke keer stellen we weer een ‘boeiende’ krant samen die wekelijks bij jullie op de mat of in de brievenbus valt.

Voor degenen die het nog niet weten: wij zijn een gratis krant en ontvangen dus geen abonneegelden. Onze krant kan alleen maar voortbestaan door adverteerders. Dit is dan ook een goed moment om alle adverteerders in onze krant eens extra te bedanken. Zonder hun bijdrage zou deze krant niet kunnen voortbestaan. We zijn dan ook heel blij dat steeds meer ondernemers onze krant hebben gevonden om hun bedrijf of winkel te promoten.

Met gezonde teamspirit zijn we continu bezig om de krant naar een nog hoger niveau te brengen. Maar dat kunnen we niet alleen. Hier hebben we ook jullie input voor nodig, of het nu iets kleins of iets heel groots is. Er zijn voldoende redenen om Venray boeit! te kiezen als medium om deze boodschap te verspreiden.

Ook de komende jaren willen wij met onze krant blijven ‘boeien’. Maar dat kan alleen met behulp van voldoende input en adverteerders. Aan onze gedrevenheid zal het niet liggen.

Blijf ons ‘boeien’! Bedankt!

Maria, Manuel, Diana, Resi, Silvy en Ron

terug naar boven