Haal de ZZON in huis via andermans dak

Afgelopen zaterdag is onder groot enthousiasme in de Albert Heijn aan het Henseniusplein in Venray het startschot gegeven voor een groot zonne-project op het dak van de nieuwe Albert Heijn aan de Gouden Leeuw. Wethouder Martijn van de Putten van de Gemeente Venray (verantwoordelijk voor de portefeuille duurzaamheid) gaf het startschot door het eerste informatie formulier in te vullen voor aankoop van een zonnedeel. Want dat is het vernieuwende aan dit project: U kunt zelf investeren in uw eigen stukje ZZON op het dak van Albert Heijn. Mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn en de postcoderoos regeling van de overheid.

Hoe werkt het?
U koopt vanaf € 110 incl. BTW 1 of meerdere (maximaal 6) zonnedelen van dit project. De zonnestroom wordt vanaf het dak van de Albert Heijn Venray bij u thuis geleverd en dat ziet u op uw energierekening terug. Enige voorwaarde is dat u woonachtig dient te zijn in het postcode gebied 5801, 5802, 5804, 5809, 5812 of 5815. Zeker als u woont in een huurhuis, appartement of uw dak is niet geschikt voor zonnepanelen dan biedt ZZON coöperatie Gouden Leeuw de oplossing om toch op afstand van zonnestroom te kunnen profiteren. Door de lage rentestand is uw voordeel bij sparen niet meer zo groot maar dit project biedt u een verwacht jaarlijks rendement van 7% op uw inleg.

ZZON is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen adviesbureau Virida en zonnepanelen leverancier EigenEnergie.net die in Venray samen met Huismerk Energie, Rabobank en Albert Heijn het realiseren van Groene Stroom uit uw eigen buurt mogelijk gaan maken.

Bent u nieuwsgierig of geïnteresseerd geraakt ga dan naar de website van ZZON.nl en vul het aanvraagformulier in. Wilt u meer weten over het project en de voordelen dan kunt u ook de komende donderdagavonden terecht in de winkel van de Albert Heijn waar een medewerker van ZZON uw vragen zal beantwoorden tussen 19.00 en 20.30 uur. 

terug naar boven