Logo
Print deze pagina

Vredefeesten 2016

Van zaterdag 16 t/m dinsdag 19 juli 2016 worden in Vredepeel voor de 58ste keer de Vredefeesten Vredepeel gehouden. Aangezien in Vredepeel geen ‘echte’ kermis wordt gevierd zijn de Vredefeesten voor de inwoners de ‘kermis’. De feesten zijn in de directe omgeving goed bekend en uit omliggende dorpen komen dan ook jaarlijks vele mensen.

Op zaterdag 16 juli vanaf 21.00 uur speelt coverband ‘Motion’. Op zondag 17 juli begint de dag met een Heilige Mis om 9.30 uur in de plaatselijke kerk en om 14.30 uur is er de kindermiddag. Bij de diverse spellen kunnen waardebonnen gewonnen worden, waarmee men prijzen kan kopen in het ‘winkeltje’. Vanaf 21.00 uur draait Dj Guus uit Deurne.

Deze staat ook op maandag 18 juli op het programma. Voor degene die willen is er de mogelijkheid om hun zangkunsten te laten horen bij de karaoke. Dinsdag 19 juli om 13.30 uur is er een groot beach-volleybaltoernooi. Voor de basisschoolkinderen wordt er een luchtkussen geplaatst en een levend-zeeslag georganiseerd en voor actieve ouderen is er een eigen jeu-de-boule toernooi. ’s Avonds vanaf 21.00 uur staat een coverband voor de eerste keer in Vredepeel op het podium.

Alle activiteiten worden in en bij Gemeenschapshuis ‘De Kleine Loef’ gehouden en zijn vrij toegankelijk. Wij hopen jullie te mogen verwelkomen tijdens de 4 dagen Vredefeesten in Vredepeel.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Vrije tijd
  • Lees 2505 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020