Logo
Print deze pagina

23 Juli Speelstad Venray!

Zaterdag 23 juli vindt Speelstad weer plaats. Ook dit jaar tovert de Junior Kamer het Schouwburgplein in Venray om tot een waar speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar. Na het grote succes van de afgelopen jaren, hoopt de Junior Kamer de verwachtingen weer te overtreffen.

Er is veel te doen op het plein. Kinderen kunnen rondjes maken in een echte carrousel, meedoen met het eendenspel, zich uitleven op één van de springkussens, zich laten schminken of zandkastelen bouwen in de supergrote zandbak. Daarnaast is er dit jaar een nieuwe attractie toegevoegd: een kinderboerderijtje. Er is ook een kleurwedstrijd waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Voor zowel kinderen als ouders/begeleiders zijn er kraampjes met eten en drinken, zodat er de hele dag kan worden genoten op het plein. Het evenement wordt gesponsord door vele lokale ondernemers, mede daardoor gaan alle entreegelden volledig naar het huidige project van de Junior Kamer: de realisatie van het Spetterbad Vlakwater. De ontwikkeling van het spetterbad voor de jongste jeugd van Venray is dit jaar gestart. De locatie waar dit gerealiseerd zal gaan worden, is gelegen in het bosgebied Vlakwater naast speeltuin ’t Speelvlak. Deze speeltuin is eveneens door de Junior Kamer mogelijk gemaakt. Het spetterbad wordt enkel tijdens warme dagen gevuld en zal vrij toegankelijk zijn.

Omdat het bad maximaal 20cm diep is, kan er niet worden gezwommen in het water. Het is dus echt bedoeld als verfrissing voor de jongste jeugd. Momenteel worden met alle betrokken partijen de definitieve plannen doorgenomen om een breed draagvlak te creëren onder de Venrayse samenleving, maar ook bij de gemeente en andere betrokken organisaties en stichtingen welke actief zijn in het bosgebied Vlakwater. Middels de website www.spetterbadvenray.nl en de facebookpagina van Junior Kamer Venray wordt iedereen op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen ten aanzien van de realisatie van het spetterbad.

Traditiegetrouw vindt Speelstad plaats op de eerste zaterdag van de zomervakantie. Kinderen kunnen tegen een kleine entreeprijs van € 5,00 de hele dag (10.00-18.30 uur) komen spelen, ouders en/of begeleiders zijn gratis. 

Kom dus spelen tijdens Speelstad Venray op zaterdag 23 juli!

  • Beoordeel dit item
    (1 Stem)
  • Gepubliceerd in Vrije tijd
  • Lees 2634 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020