Logo
Print deze pagina

Het rijk van Venray verleidt

Venray Geijsteren rosmolenDe kunst van het verleiden. Daar begint alles mee; een blik, een geur, een belofte. Toerisme en recreatie, wat is er zoal te doen en te beleven. Het rijk van Venray maakt onderdeel uit van een reeks platfora in Noord Limburg. Samen verleiden we tot een bezoek aan en een verblijf in onze regio met Liefde voor Limburg….

 

Het bestuur vertegenwoordigt het Rijk van Venray en is de branche tot ondersteuning bij promotie en het ontwikkelen van vernieuwende concepten. In Geijsteren wordt een nieuwe wandelroute geopend tijdens de kunstmanifestatie. We hebben een geweldig begin gemaakt aan de Liberation Route in onze regio. Een initiatief ontstaan in Arnhem. Volgend jaar zullen er luisterstenen liggen op plekken die markant zijn en vanuit de oorlog gedenkwaardig. De Liberation route krijgt steeds meer plekken die ‘Het verhaal’ vertellen, internationaal.

Bezoekers aan Venray en omgeving vinden in IJsselstein op de militaire begraafplaats, bij de grote kerk in Venray en bij de kasteelruïne in Geijsteren een luistersteen. Voor ons een prachtige manier om ons aan te sluiten en het verleden te koppelen aan het heden. Gasten verleiden en met trots laten zien wat we hebben en vooral wie we zijn. Een mooie gastenkaart wordt ontworpen, overzichtelijk en aantrekkelijk voor het bezoek aan musea, de natuur, attracties, zwembaden en bij een ieder die iets te bieden heeft. Want we kunnen ons van onze mooiste kant laten zien als we gastvrijheid niet letterlijk nemen, komt er geen gast… terug.

We zijn allen ambassadeur en ik roep u op tot verleiden… Venray Boeit!

Lydeke van Soest
Bestuur Rijk van Venray

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Toerisme
  • Lees 3111 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020