Ik ga ervoor in 2014!

Mijn naam is Anne Thielen, CDA kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. Ik wil meepraten over de toekomst van Venray. Als student Bestuurskunde weet ik wat er speelt in de samenleving. Zo zal in maart door de Tweede Kamer een besluit worden genomen over de elektrificatie en verdubbeling van de Maasspoorlijn. Hierdoor kunnen meer reizigers met de trein vervoerd worden in de ochtend en avondspits. Overvolle treinen worden dan verleden tijd.

Met het CDJA, waar ik voorzitter van ben, hebben we een brief aangeboden aan staatssecretaris Mansveld van Verkeer en Waterstaat. Dit is belangrijk voor de jongeren uit Venray, die elders studeren en iedere dag de trein nodig hebben om naar hun opleiding te reizen in de regio Nijmegen of Venlo.  Maar ook voor de werkenden, die de trein dagelijks nodig hebben om naar hun werk te reizen. Verder wil ik meepraten met een frisse blik inzake belangrijke besluiten voor de toekomst, zoals werkgelegenheid, betaalbare huisvestiging en voorzieningen voor sport en cultuur.

Ik heb er zin in en doe voor de tweede keer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Ik sta op plek 4 van de CDA lijst. Bij de vorige verkiezingen was ik net 18 jaar en de jongste kandidaat bij de verkiezingen. Vanaf die tijd ben ik actief CDA lid. Ik heb stage gelopen bij het toenmalige CDA tweede kamerlid Ger Koopmans en de laatste jaren ben ik in Venray gecoacht door oud-fractievoorzitter Gerda van Stelten. De laatste 4 jaar heb ik ervaring op kunnen doen als lid van de commissie Welzijn. Daarom durf ik te zeggen:

Stem op mij!

Anne Thielen:
Jong, Dynamisch & Betrokken

  • Beoordeel dit item
    (1 Stem)
  • Gepubliceerd in Politiek
  • Lees 2024 keer
terug naar boven