Logo
Print deze pagina

Speeddaten met CDA-ers bij Carwellness

Pascal van Nisselroy van Carwellness Venray stelt zijn wasstraat zaterdag 15 maart tussen 13.00 en 17.00 uur beschikbaar aan CDA-Venray. Iedereen is die middag welkom om zijn auto gratis te laten wassen. Tijdens deze gratis wasbeurt kan een CDA-kandidaat bij u in de auto plaats nemen. U kunt uw zorgen, wensen, tips en tops met de CDA-kandidaat overleggen.

Ook u bent welkom bij Carwellness, Maasheseweg 85 voor een gratis wasbeurt. Aansluitend aan de wasbeurt kunt u genieten van een heerlijke kop koffie, thee met een stuk heerlijke Limburgse vlaai. Speeddaten over de toekomst van Venray, over uw toekomst. De toekomst is niet ik, of jij maar dat zijn wij. In onze gemeente Venray hebben we de afgelopen jaren laten zien dat het hier goed wonen, werken en leven is met goede voorzieningen in een mooie omgeving. Als CDA hebben wij met uw steun daar onze bijdrage aan kunnen leveren. Dat willen we in de toekomst ook blijven doen.

Bij het CDA maken mensen het verschil, uw mening maakt het verschil, uw wensen maken het verschil. Als ‘partij van de samenleving’ doen we een beroep op u om mee te doen in de maatschappij. We moeten investeren in mensen met aandacht voor alle groepen van jong en oud. Wij kiezen niet voor stilstand maar willen vooruit. Daar hebben wij uw steun hard voor nodig. Samen op weg naar 19 maart naar de gemeenteraadsverkiezingen willen wij samen praten over onze toekomst. Want in Venray gaan wij samen Vooruit!

Zaterdag 15 maart staan de kandidaten van CDA-Venray met een luisterend oor klaar om samen met u door de wasstraat te gaan en er schoon uit te komen.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Politiek
  • Lees 2612 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020