Pia Dijkstra opent campagne D66 Venray

Op zaterdag 15 februari zal D66-kamerlid Pia Dijkstra de campagne openen voor D66 Venray. Samen met lijsttrekker Daan Janssen zal zij een bezoek brengen aan twee opmerkelijke initiatieven op zorggebied binnen de gemeente Venray.

Zowel Stichting Kapstok in Venray, als ’t Zorghuus in Ysselsteyn kenmerken zich door een grote betrokkenheid en verantwoordelijkheid van de burgers zelf.

Mantelzorg
Voor D66 is het hervormen van de zorg landelijk een grote uitdaging. “Gezonde mensen kunnen werken en zorgen voor elkaar en zichzelf”, aldus Pia Dijkstra. “Langdurige zorg moet anders ingericht worden, dat remt de kosten en mensen kunnen vaker thuis blijven wonen”. Ook D66 Venray gaat met deze boodschap naar de kiezer richting de gemeenteraadsverkiezingen. Zij hebben daarbij het lot van de mantelzorger een prominente rol gegeven binnen hun verkiezingsprogramma. Daan Janssen: “Zij zijn vaak letterlijk de front office en verdienen daarvoor waardering. De gemeente Venray dient wat D66 Venray betreft de meest verdienstelijke gemeente ten aanzien van mantelzorg te worden.”

D66 Pop-up Store
Rond 13.00uur worden Dijkstra en Janssen verwacht bij ‘t Zorghuus, waarna aansluitend een bezoek wordt gebracht aan Stichting Kapstok. Na afloop zal onder toeziend oog van Pia Dijkstra rond 16.00uur de D66 Pop-up Store in de Schoolstraat worden geopend. “Vanuit hier gaan wij graag het gesprek aan met de inwoners van onze prachtige gemeente”, geeft Janssen aan. “Tot aan de verkiezingen op 19 maart kan eenieder hier zijn vragen, zorgen en goede ideeën met ons delen. ‘Kracht van generaties’ is niet voor niets ons verkiezingsmotto. Wij willen het samen doen!”

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Politiek
  • Lees 2216 keer
terug naar boven