Bouw mee aan het Raayland, bouw mee aan Venray

In de week van het onderwijs start het Raayland met een uniek traject. Samen met leerlingen, ouders, docenten, onderwijs ondersteunend personeel en partners van buiten de school gaat er een nieuw onderwijsconcept ontwikkeld worden. Het Raayland vindt het belangrijk om met alle betrokkenen samen dit traject in te gaan. De school is immers een onderdeel van de gemeenschap Venray, waarvoor we samenzorg moeten dragen. We verwachten dat alle betrokkenen op hun eigen wijze kunnen helpen bij het vormgeven van die nieuwe school. Hierbij draait het om de vragen: wat vraagt de maatschappij van de leerlingen en hoe kunnen we zorgen dat het onderwijs past bij de leerling van vandaag?

Hoe werken alle groepen mee aan het onderwijs van de toekomst? Op 19 en 22 oktober zullen er twee sessies georganiseerd worden onder begeleiding van Tom Vaessen van Gave dingen doen. Tijdens de eerste sessie zal er gebrainstormd worden over het onderwijs, tijdens de tweede sessie zullen ideeën uit de eerste sessie omgezet worden in bouwblokken voor de nieuwe organisatie. Zo kunt u meebouwen aan het Raayland, een school die een belangrijke rol speelt in de gemeenschap van Venray.

Lijkt het u interessant om mee te bouwen aan het nieuwe Raayland en kunt u op 19 en 22 oktober van 16.00 uur tot en met 20.30 uur? Dan kunt u zich via de website van het Raayland College aanmelden. Wij beloven u twee inspirerende avonden en wij hopen op uw creativiteit en inzicht. 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Onderwijs
  • Lees 1919 keer
terug naar boven