Ideaal, de kapper met de 'stilte stoel'

Ik, Judith Gellings heb besloten de niet zo praatgrage klanten tegemoet te komen met een ‘stilte salon’.

Mocht je plaats nemen in de stilte stoel, dan betekent het niet dat er helemaal geen woord wordt gewisseld. Natuurlijk wordt er wel kort van te voren besproken wat uw wensen zijn. De behandeling staat geheel in het teken van persoonlijke aandacht.

Tijdens de behandeling kiest u zelf uw koers bv. om rustig een boek lezen, te genieten van de door u gekozen muziek. mail te checken of gewoon lekker even niks te doen en te genieten van de rust en de aandacht.

Wij hebben 24 jaar een kapsalon in Wanssum gehad tot mei 2015. In december van dat jaar zijn we verhuist naar Geijsteren. Daar zijn de nieuwe ideeën ontstaan.

Het doel is om mensen in de watten te leggen, mooi te maken, tot rust laten komen, niet in de spiegel hoeven te kijken (mag wel), niet hoeven te praten of als je daar geen zin in hebt, geen andere klanten om je heen, geen race tegen de klok omdat de volgende klant zit te wachten. Gewoon lekker laten verwennen met zuivere producten met zo min mogelijk toevoegingen.

Haar salon in Stilte Judith Gellings Heiveld 30 5862 AW Geijsteren
Alleen op afspraak
Voor info 06 - 41633709, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / of zie facebook

 

  • Beoordeel dit item
    (5 stemmen)
  • Gepubliceerd in Lifestyle
  • Lees 2755 keer
terug naar boven