Feestelijk Opening en 10-jarig bestaan van Schoonheidsinstituut Magnifique

Schoonheidsinstituut Magnifique houdt op zondag 1 mei 2016 van 11.00 tot 15.00 uur een feestelijke opening. Tevens wordt deze dag het 10-jarig bestaan gevierd. Voor de mensen die Priscilla Reijnders nog niet kennen is deze open dag uitermate geschikt voor een eerste kennismaking.

Schoonheidsinstituut Magnifique zorgt ervoor dat u er op een natuurlijke manier nog mooier uit kunt zien! U kunt terecht voor exclusieve gezichtsbehandelingen, definitief ontharen en permanente makeup. Zij bieden een uitgebreid en ingenieus programma aan behandelingen en apparatuur, zo kunnen zij voor iedereen een individuele behandeling samenstellen of een unieke combinatie.

Als u voor huidverzorging komt starten we met een geavanceerd huidanalyse apparaat om uw huidconditie te beoordelen. Aan de hand van de uitslag en uw wensen zoeken we samen een passende behandeling voor u uit. Wij werken op 4 facetten van de huid: huidverzorging, huidverbetering, anti-aging en huidverjonging.

Ook als u van uw ongewenste haren af wilt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over 2 ontharingsmethoden en kiezen de beste voor u uit. Ontharen voor zowel gezicht als lichaam voor zowel vrouwen als mannen.

Wilt u er op elk gewenst moment van de dag mooi uitzien? Dan is permanente make-up iets voor u. Permanente make-up blijft perfect onder alle omstandigheden zoals bijv. zwemmen en sauna. Een mooie permanente make-up zie je niet, maar u ziet er wel beter uit.

Tijdens de open dag zijn er verschillende demonstraties:
- 11.00 – 15.00 uur IPL / Lichtflits voor het definitief verwijderen van ongewenste haren, het verwijderen van couperose, rosacea en pigment- vlekken met de Photonova PLS3;
- 11.00 – 15.00 uur Hoe kan ik mijn huid verbeteren en/of verjongen? Verminderen van rimpels, lijntjes, littekens van acne en het verstrakken van de huid d.m.v. de Pollogen Legend;
- 11.00 tot 13.30 uur Weten hoe uw huidconditie is? Laat uw huidconditie meten en ontvang een passend huidadvies van Skinphilosophy.
Bij aanschaf van 2 producten het 2e product voor de helft. Iedereen die deze dag een bezoekje brengt maakt ook nog eens kans op een gratis behandeling.

Onder het genot van een hapje en een drankje staan we u graag te woord zodat u kennis met ons kunt maken en om u te adviseren over de vele mogelijkheden die we u kunnen bieden.  

Schoonheidsinstituut Magnifique
Priscilla Reijnders
Wilhelminastraat 25
5802 BA Venray
www.schoonheidsinstituutmagnifique.nl

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Lifestyle
  • Lees 1785 keer
terug naar boven