Zumkakappers opent op 1 april een nieuwe kapperszaak

Zo’n 7 jaar geleden opende Zumka Sehovic in het winkelcentrum van het Brukske haar kapperszaak onder de naam ‘Zumka’s Hairfashion’.

Zumka was met haar kinderen vanuit Joegoslavië naar Nederland gevlucht, kreeg een verblijfstatus en het Nederlanderschap en een huisje in Capelle aan de IJssel. Een aantal lotgenoten van haar werd opgevangen en gehuisvest in Venray. Bij elk bezoek hoorde zij hoe aangenaam het in Venray toeven was, een mooi provinciestadje waar de vriendelijkheid en de gastvrijheid vanaf straalde. Toen de mogelijkheid zich voordeed om in Venray te gaan wonen en werken greep ze dat met beide handen aan. Als gerespecteerde kapper in haar geboorteland, kon zij direct aan de slag bij een Venrayse kapper. Dat kon ook niet anders omdat zij in haar geboorteland haar sporen op het kappersgebied al had verdiend. Ondanks dat zij zich enorm thuis voelde in het Venrayse kreeg ze last van heimwee en besloot in 2005, terug te keren naar haar geboortegrond. Eenmaal terug naar haar roots voelde zij dat Nederland en met name Venray haar echte thuis was geworden en besloot in 2007 definitief terug te keren naar het Venrayse. Ondernemend als zij was besloot zij om haar eigen kapperszaak te beginnen waarbij haar keuze viel om deze te vestigen in het winkelcentrum van het Brukske.

Het winkelcentrum ging op de schop, was aan vernieuwing toe en Zumka vernieuwde mee. Zumka daarover: ‘Haartrends en wensen van klanten evolueren voortdurend en de uitstraling van het pand in het Brukske voldeed niet meer aan de specifieke klantgerichte wensen, zodat het na 7 jaar tijd werd aan die verandering vorm te geven die past in de tijd van nu.’ Waar zij aan toevoegde: ‘Mensen voelen zich zekerder indien het haar met mooie creatieve looks, geïnspireerd op hun eigen gevoel naadloos wordt uitgevoerd. Wij zijn met ons team constant bezig om klantgericht ons werk te doen, waarbij wij zeker bij de jongere generatie professionele trendsetters zijn en onze vaste klantenkring met hun specifieke wensen blijven dienen’ , aldus Zumka.

Op 1 april a.s. is het dan zover! Aan de Stationsweg 42 verrijst een gloednieuw pand waar alle ingredienten van een modern interieur zijn toegepast, van stoelen tot wasunits, van droogkappen tot kaptafels en fraaie interieurelementen. Voor de rokende klanten is buiten de kapsalon zelfs een verwarmd plekje gecreëerd om ook aan deze wens tegemoet te komen. En voor alle Venraynaren wordt er op 17 april van 13.00 tot 17.00 uur een open dag gehouden. 

  • Beoordeel dit item
    (2 stemmen)
  • Gepubliceerd in Lifestyle
  • Lees 2400 keer
terug naar boven