Wanneer kies je voor een haarwerk

‘wij gaan niet voor de oorzaak, wij gaan voor de oplossing’
Er zijn verschillende medische of cosmetische redenen om voor een haarwerk te kiezen. Natuurlijk zijn wij op de hoogte van alle oorzaken waardoor haarverlies of kaalheid ontstaat, de oorzaak kunnen wij niet verhelpen. Wij streven ernaar om u een passende oplossing te bieden waarbij u weer zelfverzekerd door het leven gaat. Met onze passie en professionaliteit zien wij het als ons doel ervoor te zorgen dat u zich mooi voelt.

BEAUTY IS POETRY
Ons doel is om een haarwerk te personaliseren naar uw wens, het kapsel waar u blij van wordt. Het grootste compliment voor ons is, als u weer met opgeheven hoofd de salon verlaat! Een kapsel creëren waar wij trots op zijn en u gelukkig mee bent.

COUTURE HAARWERKEN

Couture Haarwerken zijn puur ambacht, geen machinaal vervaardigde haarwerken, maar Haute Couture op haarwerkgebied.

Couture is een creatie op maat gemaakt van het lichaam, de creatie sluit naadloos aan op het lichaam; pure ambacht. Een Couture haarwerk is dan ook een haarwerk dat perfect passend op het hoofd wordt gevormd. De contouren van het haarwerk lopen exact hetzelfde als dat bij uw oorspronkelijke natuurlijke haar was.

CONFECTIE HAARWERK

Een confectie haarwerk kunt u vergelijken met confectie kleding.

Couture kleding wordt op uw lichaam afgestemd, confectie kleding is er in standaard maten als S,M,L enz. Dit wil niet zeggen dat deze kleding niet prettig aanvoelt of niet goed aansluit. Deze worden in afgemaakte staat verkocht in tegenstelling tot op maat gemaakte kleding. Een Confectie haarwerk is in legio kleuren en modellen verkrijgbaar, onze doelstelling is om ook deze haarwerken te personaliseren daar waar mogelijk is. Aan de hand van een ruime zichtzending kan men binnen 48 uur de verschillende opties vergelijken en passen.

CERTIFICERING Onze salon is ANKO en SEMH gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de ANKO geschillencommissie. 

WEBSITE www.byfrancis.nl/haarwerken Hier vindt u alle informatie over onze specialisaties in haarwerken.

OPENINGSTIJDEN
Maandag 9.30 – 18.00 uur
Dinsdag 8.30 – 18.00 uur
Woensdag 8.30 – 21.00 uur
Donderdag 8.30 – 21.00 uur
Vrijdag 8.30 – 21.00 uur
Zaterdag 8.00 – 15.30 uur 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Lifestyle
  • Lees 1956 keer
terug naar boven