Een energieke overgang

Een energieke overgang! Overgang, menopauze, climacterium, premenopauzaal, postmenopauzaal. Allemaal benamingen voor deze hormonale fase in het leven van een vrouw.

Nog nooit eerder waren er zoveel vrouwen in de overgang als nu. EVA organiseert op 30 januari een lezing over de overgang verzorgd door verpleegkundig overgangsconsulent Madeleine Schuurmans. Tijdens deze lezing wordt er aandacht besteed aan alle facetten van deze periode. Al vanaf het 40ste levensjaar zijn er hormonale veranderingen merkbaar. Opvliegers, menstruatieveranderingen, stemmingswisselingen, vermoeidheid,  gewrichtsklachten, spierpijnen, verlies van interesse, depressieve gevoelens, minder zin in seks, relationele veranderingen, noem maar op. Veel vrouwen herkennen deze klachten.

Madeleine Schuurmans geeft uitleg en handige tips hoe je zo gezond en energiek mogelijk deze fase kunt beleven. Want die overgang die krijgen wij vrouwen allemaal! Madeleine Schuurmans heeft al ruim 10 jaar haar praktijk waar zij vrouwen met hormonale klachten adviseert, ondersteunt en begeleidt. Ze heeft een praktijk in America, Sevenum en Tegelen.

Ook werkt zij als @expert / @deskundige voor diverse zorgverzekeraars. De meeste  zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de consulten. Er is geen verwijzing nodig. Voor informatie of voor het maken van een afspraak bel 077 3521897 of kijk op www.overgangsconsulente.com.

Aanmelden voor de lezing kan bij EVA aan de Dr. Poelsstraat 8 in Venray. De kosten bedragen vijf euro. Aanvang 19.30 uur.
EVA is geopend van maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Bellen of mailen kan ook via tel. 0478 – 510035 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

terug naar boven