Logo
Print deze pagina

Geen spiegels en spierbundels: een sportschool alleen voor vrouwen!

Als alles loopt volgens de planning, gaan vanaf 1 september de deuren open van Hart for her Venray gelegen aan de Stationsweg 21.

Onderneemster Natasja van Ewijck (39) is degene die een sportstudio voor vrouwen opent, waarbij ze gebruikmaakt van de naam en methode van Hart for her. ‘Ik wil zo veel mogelijk vrouwen laten zien dat sporten ook leuk kan zijn.’

Ik krijg je fit in 30 minuten!
Bij hart for her doorloop je in 30 minuten een compleet circuit. Bewegen, (sporten of fitness) van warming up tot en met cooling down. Je komt binnen wanneer het jou uitkomt en begint onder begeleiding met trainen. Met aandacht voor conditie, spieren en gewicht. Kortom: aandacht voor je hele lijf. En vergis je niet, in een half uur kun je veel doen. Elke dag een half uur intensief bewegen houdt je gezond. Je voelt je lekkerder en gaat er beter uitzien.

Bij Hart for her staan de drie f’s centraal: friendship, feelgood en fun. ‘Wij vinden het belangrijk dat bezoekers het naar hun zin hebben’, vertelt Natasja van Ewijck enthousiast. ‘Een kopje koffie en een praatje op zijn tijd moeten zeker kunnen. Maar prestaties tellen ook mee! Alle grote spiergroepen komen aan bod en om de 6 weken worden die gemeten. Uiteindelijk werken we naar hetzelfde doel: gezonder leven, elkaar inspireren en samen sterker worden. Onze missie is niet voor niets ‘samen maken we de wereld een miljoen vrouwen sterker.’

Sportschool
Hart for her is niet te vergelijken met een ‘gewone’ sportschool. De oefeningen hoeven niet zo zwaar te zijn. De apparatuur is gebruikersvriendelijk en veilig voor gewrichten. En je krijgt alle aandacht van de personal trainer. Vrouwen kunnen binnenlopen wanneer zij dat willen en meedoen op het moment dat hen het beste uitkomt. Deze korte workout is ideaal voor vrouwen met een overvolle agenda of een druk gezinsleven. Maar ook voor oma’s, tieners of vrouwen die vroeger fit waren en dat nu weer willen worden.

Vanaf donderdag 1 september is hart for her in Venray officieel geopend, nu al kan men zich aanmelden voor een gratis proefles. Speciaal voor de opening is er een kennismakingsactie waarbij je 5 weken kunt komen sporten voor € 47,00 zonder verdere verplichtingen daarna. Op zaterdag 10 september is de officiële opening van 14.00 - 17.00 uur waarvoor iedereen van harte welkom is om binnen een kijkje te komen nemen. Ook is er op zaterdag 3 september een Open Dag van 10.00 - 15.00 uur.

Hart for her Venray
Stationsweg 21

Meer informatie of proefles boeken:
www.hartforher.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 19282084

facebook-hart-for-her

Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020