Logo
Print deze pagina

Informatiebijeenkomst echtscheiding

Gezondheid - Scheidingen logo synthese(Vecht-)scheiding, ouderschapsplan, mediation… dit zijn termen die de laatste tijd erg actueel zijn in onze samenleving. Twee studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Moniek Seijkens en Wendy Janssen, hebben in opdracht van Synthese onderzoek gedaan naar de vragen van inwoners in gemeente Venray met betrekking tot echtscheiding. De conclusie is dat mensen behoefte hebben aan praktische en juridische informatie en informatie met betrekking tot de kinderen.

Om het begin van een scheiding in goede banen te leiden organiseren Synthese en het Familierechthuis in Horst een informatiebijeenkomst. Onderwerpen die aan bod komen zijn: Welke juridische zaken moeten er geregeld worden? Hoe zit het met alimentatie en omgangsregeling? Hoe kun je de kinderen ondersteunen?

De datum van de bijeenkomst wordt nader bepaald en is afhankelijk van de aanmeldingen. Voor vragen en/of deelname kunt u contact opnemen met Yvonne Imming van Synthese via telefoonnummer 0478-517300 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U kunt ook de website www.synthese.nl raadplegen. 

Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020