Speeddaten met een plastisch chirurg

Op dinsdagavond 24 mei organiseert VieCuri MOOI een open avond op locatie Venray. Tijdens deze bijeenkomst kunt u op een bijzondere manier kennis maken met de plastisch chirurgen en met behandelingen die worden aangeboden door VieCuri MOOI. Het is mogelijk vragen te stellen aan de specialisten, zonder dat hiervoor het eigen risico aangesproken hoeft te worden.

Laagdrempelig en uniek
De open avond is bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken en te ‘speeddaten’ met plastisch chirurgen. Men kan geheel vrijblijvend terecht met alle vragen op gebied van plastisch chirurgie: ooglidcorrecties, borstverkleiningen of -vergrotingen, littekencorrecties, botox en fillers. Maar ook algemene vragen over handchirurgie en borst- en gelaatsreconstructies kunnen gesteld worden. De specialisten staan u graag te woord voor uitleg of advies. De bezoekers op eerdere avonden geven aan dat zij het laagdrempelige ‘speeddaten’ erg fijn vinden. Plastisch chirurg John Sawor: ‘Vaak horen we terug: ‘Ik loop al jaren met een vraag en nu dacht ik, dit is het moment om hem te stellen.’ We kunnen in deze korte tijd geen problemen oplos sen, maar wat we wel kunnen is richting geven. Daar zijn mensen vaak heel blij mee.’

Hoe werkt het?
De open avond vindt plaats op locatie Venray (Merseloseweg 130 – route 4). De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Als tijdens de speeddatesessie blijkt dat u in aanmerking komt voor een onverzekerde behandeling, dan kan meteen een afspraak voor u worden ingepland. Voor verzekerde zorg is eerst een verwijsbrief van de huisarts nodig.

U dient zich vooraf aan te melden voor de speeddatesessie (mogelijk tot 23 mei) via www.viecurimooi.nl/ speeddate. U kunt ook bellen naar 077 – 320 68 65. Voor de speeddatesessies wordt u ingedeeld in een tijdsblok van een uur (19.00 - 20.00 uur, 20.00 - 21.00 uur of 21.00 - 22.00 uur). U kunt vooraf uw voorkeur kenbaar maken. Er geldt het vol=vol principe. 

VieCuri MOOI is hét centrum voor plastische en esthetische chirurgie in NoordLimburg. Bij VieCuri MOOI kiest men voor professionele én veilige cosmetische zorg binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis. MOOI staat voor het standpunt dat cosmetische chirurgie esthetisch moet zijn, maar ook professioneel en dus veilig moet worden uitgevoerd.

terug naar boven