Gewicht voor PowerSlim? 119 kilo

Had je altijd al overgewicht?
Ik ben van kleins af aan altijd veel te zwaar geweest. In de pubertijd werd het gelukkig wat minder, maar te zwaar was ik nog steeds. Na 2 zwangerschappen is het helemaal bergafwaarts gegaan! Ik ben in 3 jaar tijd ruim 30 kilo aangekomen.

Wanneer kwam de omslag?
Ik was het zat. Ik wilde een fitte moeder zijn. Mijn moeder heeft al vaker een hartinfarct gehad en ik wilde het risico op hart- en vaatziekten bij mij zeker verlagen. Daarnaast leefde ik bourgondisch en gooide ik er met de pet naar. Met alles wat ik deed kreeg ik het warm. Ik schaamde mij zo dat ik mijn dochtertje niet eens naar school durfde te brengen. Ik kreeg vaker last van hyperventilatie en ik zat het liefst de hele dag binnen. Ik voelde mij echt te min.

Hoe ben je uiteindelijk afgevallen?
Ik wilde wat aan mijn overgewicht doen. Ik heb vele diëten geprobeerd en niks hielp! Totdat ik een open dag van PowerSlim tegenkwam. Ik ging er met schaamte naar toe. Maar ik kan er nu een traan om laten van blijdschap! Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb, EEN NIEUWE WERELD IS VOOR MIJ OPEN GEGAAN!

Samen met mijn coach ging ik de strijd aan tegen mijn overtollige kilo’s.

Vond je het zwaar?
Suiker is een soort verslaving. Je moet je niet laten verleiden door dingen in huis te halen die je niet mag eten. Gelukkig kon ik met het PowerSlim afslankprogramma heerlijke PowerSlim producten in huis halen die ik wel mocht eten. Ook een pluspunt is dat ik fijn met mijn gezin kon mee eten. Het beviel mij uitstekend!

Hoeveel kilo ben je uiteindelijk afgevallen?
Ik ben binnen een half jaar tijd 39 kilo afgevallen dankzij het PowerSlim afslankprogramma en de goede begeleiding.

Zal je op gewicht blijven denk je?
Ik ben nu bijna een half jaar op gewicht. Mijn coach heeft mij een gezond voedingspatroon aangeleerd. Ik weet nu hoe ik dit gewicht kan blijven vasthouden. Ik ben niet dik meer, maar vol slank. En daar ben ik trots op! En dat is het enige wat telt.

Wil jij ook afvallen?
Into Beauty
Keizersveld 13C | 5803 AM  Venray | T 0478 85 33 55 | www.intobeauty.nl
 

terug naar boven