Roparun 2016

Wat is de Roparun? Dit jaar wordt voor de 25ste keer de Roparun georganiseerd; een estafetteloop van meer dan 500 km van Parijs en Hamburg naar Rotterdam, waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren, om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. De Roparun wordt wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Dit jaar zal team 317, Together for Life, alweer voor de vijfde keer als team deelnemen aan de Roparun. Op onze website vindt u informatie met betrekking tot ons team, de Roparun zelf en uiteraard alle acties die wij ondernemen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel!

Nadat ik vorig jaar door Stephan Elens gevraagd werd om mee te lopen met dit Rotterdamse team hebben we dit jaar nóg twee deelnemers uit Venray die mee lopen. Te weten Guus Brugman en Axel Kryszat. Samen vertegenwoordigen wij de Venrayse tak van Roparunteam 317. Het grootste deel van de lopers en begeleiders van ons team komt uit Rotterdam en omgeving. Om vanuit Venray ook sponsorgeld op te halen gaan we dit jaar weer een aantal kookworkshops geven. Deze kookworkshops worden gehouden op dinsdag 15 en vrijdag 18 maart in de Reden. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Verder staat er momenteel een statiegeldbox bij de Albert Hein in Venray (de opbrengst daarvan is ook voor het goede doel) en organiseren we op zaterdag 2 april een benefietdiner in de Reden. Voor dit diner zal ik weer eenmalig achter het fornuis van mijn oude restaurant plaatsnemen om een heerlijk 5-gangenmenu te koken. De kosten hiervoor bedragen € 50,00 per persoon. Tijdens het benefietdiner wordt er ook nog een goederen- en dienstenveiling gehouden. Natuurlijk gaat de hele opbrengst van deze acties naar de Roparun stichting. Reserveren kan via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: 06-122 47 525. U bent van harte uitgenodigd!

Meer informatie over de Roparun vindt u op www.roparun.nl Meer informatie over ons team, het benefietdiner en ander acties van Together for Life vindt u op www.togetherforlife.nl

Frank Klomp  

terug naar boven