Hardlopers uit Overloon aan start Roparun

Wij zijn Running Team Overloon en doen mee aan de Roparun met als doel geld inzamelen voor Stichting Roparun. De Roparun is een unieke hardloopwedstrijd, met een even uniek doel: ‘Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Het ingezamelde geld komt ten goede aan zowel kinderen als volwassenen met kanker. Geen onderzoek, maar concrete activiteiten om de dagen die hen nog rest zo plezierig mogelijk te maken.

De Roparun is de langste non-stop estafetteloop ter wereld, van Parijs naar Rotterdam, die van 14 t/m 16 mei 2016 voor de 25e keer wordt georganiseerd. In minder dan 2 dagen wordt meer dan 500 kilometer hardgelopen. Running Team Overloon gaat deze uitdaging aan en zal met 8 hardlopers uit Overloon aan de start verschijnen, ondersteund door een team van 15 personen uit Overloon. Naast heel hard trainen voor de Roparun, zijn we ook druk bezig met het zoeken naar sponsoren en donateurs. Wij willen graag zo veel mogelijk geld inzamelen, maar zonder hulp komen wij niet ver. Graag willen we hiervoor ook een beroep op u doen, zodat we met uw steun tot een mooi resultaat kunnen komen en mensen met kanker kunnen helpen. Iedere bijdrage is welkom!

Doneren kan eenvoudig via de website van Roparun (www.roparun.nl/steun-ons/doneren) door de naam van ons team te selecteren, namelijk team 292 [Running Team Overloon]. Uw donatie wordt dan automatisch aan ons team gekoppeld. Indien gewenst kan dit ook anoniem door het aanvinken van ‘naam niet publiceren op website’.

Voor meer informatie over ons team en Stichting Roparun kunt u terecht op: www.runningteamoverloon.nl en www.roparun.nl.

Wij hopen op uw steun te kunnen rekenen.
Running Team Overloon

terug naar boven