Personal Training

Een investering in jezelf en je gezondheid!

Een personal trainer is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Dat komt, omdat we allemaal steeds kritischer worden en steeds resultaat gerichter te werk willen gaan.

Personal training is dan ook voor iedereen die het maximale uit zichzelf wil halen. Ik kan het me voorstellen dat je het zat bent om het zoveelste trainingsprogramma of crash-dieet uit een boek of fitnessblad uit te proberen zonder daarbij het gewenste resultaat te behalen. Wellicht is training iets nieuws voor je en weet je niet waar je moet beginnen. Of ben je een ervaren (top)sporter die op zoek is naar verbetering in atletisch vermogen?

Sneller, explosiever, wendbaarder, fitter en krachtiger worden om nog beter te presteren. Welke sporter wil dit niet?

Juiste aanpak
Er zijn zoveel mensen die maandelijks veel geld uitgeven aan voedingssupplementen, fitnessbladen en diëten zonder daarbij de beoogde resultaten te behalen. Het is ook lastig om alle onwaarheden, fabels en mythes op het gebied van voeding en training te filteren, zeker als je hier niet voor hebt geleerd. Ik snap ook dat het erg moeilijk is om zelfstandig met de juiste intensiteit en de juiste techniek te trainen.

Er zijn genoeg redenen op te noemen om mij in te schakelen, maar het allerbelangrijkste zijn: RESULTAAT en PLEZIER! De trainingen kunnen erg leuk en gezellig zijn, maar als het resultaat uitblijft, vraag je jezelf ook af waar je het voor doet! Bij mij staat resultaat op nummer 1. We leggen doelstellingen vast en stellen een geïndividualiseerd plan op. Natuurlijk houden we hierbij rekening met uw huidige levensstijl en belastbaarheid. Vervolgens voeren we het plan tot in de puntjes uit. Dit resulteert in de gewenste transformaties of prestatieverbeteringen. Uw succes is gelijk aan mijn succes en dat neem ik erg serieus!

Meer dan een sportcoach
Ik ben meer dan een individuele sportcoach. Naast personal trainer, ben ik trainer hormoonfactor, voedingsdeskundige en leefstijlcoach. “Ik wil mensen bewust maken van en begeleiden naar een gezondere levensstijl, waarbij je het heft in eigen handen neemt. Het gaat hier om het creëren van een blijvende verandering door middel van nieuwe inzichten en een groeiend bewustzijn! Elk mens is uniek en daarom is een persoonlijk voedings- en trainingsplan zo belangrijk om je doel te behalen en te behouden.

Bij Personal Trainer Venray is alle aandacht voor jou en zal ik ervoor zorgen dat je het maximale uit jezelf haalt. Resultaat, maar ook plezier staat voorop! Je zult versteld staan wat je met de juiste begeleiding allemaal kunt bereiken”. Als u kiest voor mij, begeleid ik u van A tot Z. Zo hoeft u zich om al deze zaken niet meer te bekommeren. In het traject waar we samen werken aan uw doelstellingen, wil ik u ook kennis meegeven op het gebied van training, voeding en rust. Kennis die u weer kunt delen met uw familie, vrienden en kennissen.

Levensstijl
De mensen die ik in mijn praktijk heb begeleid, hebben stap voor stap hun leefstijl aangepast volgens het hormoonbalansprogramma. Ze eten meer dan ze voorheen aten en houden tevens hun streefgewicht perfect op peil. Zonder honger en zonder jojo-effect! Dit wil niet zeggen dat het vanzelf gaat of dat het gemakkelijk is. Elke gewoonte die doorbroken moet worden vergt veel doorzettingsvermogen en discipline. Daarom beginnen we in kleine stapjes. Uiteindelijk levert het je een gezond gewicht, maar ook een gezond lichaam met meer energie op, omdat je hormonen in balans komen.

Personal trainer Venray is per 1 februari een samenwerkingsverband aangegaan met Orlando Salarbux (www.orlandosports.nl). Een gespecialiseerde voetbalschool!

Besluit jij om iets aan je gezondheid te doen, wil je meer informatie of de resultaten van anderen lezen? Kijk dan op www.personaltrainervenray.nl of via facebook “personal trainer venray”

terug naar boven