Musical ‘Achter ’n Roojse deur’

Weet u het nog van vorig jaar? De musical van een doorsnee Venrayse familie werd door orkest Flavour en bijbehorende artiesten, op de bühne van de Schouwburg gebracht. In deze musical zag u hoe de liefde tussen Karel en Betsy ontwaakte, en hoe Hans, Wim en Mieke zich in het Venrayse hun plekje veroverden.

Het was zo’n succes, dat we door plaatsgebrek vele mensen hebben moeten teleurstellen. Voor onder andere deze mensen willen we dit nu rechtzetten met niet één maar twéé uitvoeringen, namelijk op 3 en 4 juni in de Venrayse Schouwburg. 4 juni is bijna uitverkocht en voor 3 juni zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kaarten zijn te koop bij Schouwburg Venray.

Voor ons als organisator is dit een geweldige opsteker en geeft ons de motivatie om het nu nog beter te doen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Er wordt enthousiast gerepeteerd door artiesten en orkest en de PR- machine draait inmiddels op volle toeren.

We zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke avond met veel Venroojse herinneringen in een muzikale omlijsting door Flavour te bezorgen. Dit alles onder de bezielende leiding van regisseur Henk Deters en muzikale leider Wim Hamans.

We zien u graag tijdens één van deze uitvoeringen in de Schouwburg.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Cultuur
  • Lees 2085 keer
terug naar boven