Logo
Print deze pagina

Natuurlijk Juuls

Een droom die uitkomt!

20 Jaar geleden ben ik de horeca ingerold, van bediening naar hulp in de keuken. Mijn passie voor eten en koken is al in mijn jeugd ontstaan. Bij mijn ouders was het belangrijk om samen lekker te eten en het liefst met zoveel mogelijk mensen. Het samen eten verbindt mensen en dat is waar mijn hart ligt.

Door de jaren heen heb ik veel kookervaring opgedaan in verschillende restaurants en kookworkshops gevolgd. Jaren geleden was het al een droom van mij om met een wagen op de markt te gaan staan en catering vanuit de wagen te gaan doen. Zodoende zijn mijn vriend Ed en ik aan het brainstormen geslagen en werden we zo enthousiast dat we nu uiteindelijk de foodtruck hebben aangeschaft. Ook de vergunning is inmiddels rond en dus kunnen we gaan starten op de markt op het Henseniusplein in Venray. Daar vindt u ons vanaf 7 juli iedere donderdag, vrijdag en zaterdag. We vormen samen een goede combi; Ed die aan de zijlijn meedenkt en voorproeft en ik, die mag koken met mooie ingrediënten.

We gaan voor verse en huisgemaakte gerechten zoals salades, belegde broodjes, quiches en kleine hapjes waarin we blijven variëren. Iedere week hebben we twee verschillende soepjes die ook warm mee te nemen zijn en op bestelling ook in grotere porties. We hebben er ongelooflijk veel zin in en hopen op een goede start!

Wij wensen iedereen een mooie zomer toe en hopen jullie te zien bij ‘Juuls’ op het Henseniusplein.
Start: Donderdag 7 juli van 10.00 tot 19.00 uur (iedere donderdag, vrijdag en zaterdag open)

Groet,
Juliëtte Loonen en Ed Papen

Natuurlijk Juuls
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06-22607145

  • Beoordeel dit item
    (5 stemmen)
  • Gepubliceerd in Culinair
  • Lees 2817 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020