Logo
Print deze pagina

Koffieliefhebbers opgelet!

Venray is vijf barista’s rijker! Het team van Boonesta selecteert de beste bonen voor de perfecte kop koffie. In het lab van Boonesta op Keizersveld 25-B in Venray kun je terecht voor een vers gezet bakje koffie. Daar vertellen de heren vol passie over dit Venrayse product en kun je hier je Boonesta koffie bestellen of afhalen. De koffie is ook verkrijgbaar via de website www.boonesta.nl.

Voor ieder wat wils
Omdat de een van krachtig houdt en de ander van subtiel heeft Boonesta in totaal zeven verschillende koffies die allemaal op een andere manier gebrand zijn. De koffie wordt door de heren zelf gebrand en zo zorgen ze ervoor dat de kenmerkende smaken van de boon perfect tot uiting komen in je kopje koffie. Weet je niet goed welke het beste bij jou past? Freek, Jeroen, Maarten, Siebe en Sid zoeken graag met jou naar jouw persoonlijke favoriet.

Koffie, divers en bijzonder
Dagelijks vullen huishoudens, schoolkantines en bedrijven zich met de geur van koffie. Juist omdat het zo’n belangrijke rol speelt in het dagelijks leven is koffie voor het team van Boonesta niet zomaar koffie. De smaak van een boon wordt bepaald door omstandigheden zoals de hoogte, het klimaat en de voedingsbodem. De heren kiezen er daarom voor alleen koffie van topkwaliteit te verkopen. Deze specialty van koffiebonen behoren tot de beste 5% van de totale koffie export. Naast de verkoop aan particulieren biedt Boonesta ook complete formules voor bedrijen en horeca. Voor elke koffiewens is er een passende oplossing!

Passie, Proeven en Beleven
Zin gekregen in een lekker bakje of in het bereiden ervan? Sinds kort verzorgen de heren ook diverse workshops zodat ook jij thuis de show kunt stelen als barista. Voor zowel de beginnende liefhebber als de gevorderde kenner zijn er passende workshops te vinden. De workshops zijn ook geschikt voor bedrijven en horecapersoneel.

Workshops
- Be your own Barista
Leer alles over koffie maar leer vooral koffie zetten zoals een echte barista dat doet. Leer de fijne kneepjes van het bereiden van een espresso en cappuccino.

- Slow Coffee
Het maken van Slow Coffee is een echte kunst! Leer alles over de verschillende technieken en het bereiden ervan.

- Proeverij en koffiebasics
Drink jij graag koffie en ben je nieuwsgierig hoe koffies uit verschillende landen en streken smaken? Dan is onze koffieproeverij echt iets voor jou.

Ben je geïnteresseerd in de verschillende workshops? Neem dan een kijkje op de website voor een compleet overzicht. Naast de webwinkel vind je hier ook achtergrondinformatie over de verschillende soorten koffie en krijg je een kijkje in de keuken van het brandproces.

Boonesta.nl, meer dan alleen koffie Naast koffie vind je er ook echte baristatools om thuis de lekkerste koffie te zetten. Ben je toch niet zo’n koffieliefhebber maar houd je wel van thee? Ook dan ben je bij Boonesta aan het juiste adres. Naast koffie vind je hier namelijk ook een divers assortiment van maar liefst 16 bijzondere theesmaken. 

  • Beoordeel dit item
    (3 stemmen)
  • Gepubliceerd in Culinair
  • Lees 1994 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020