Logo
Print deze pagina

Proef & Beleef Edelbrons

Op Hemelvaartsdag, donderdag 5 mei, opent slagerij Edelbrons in Ysselsteyn.

Edelbrons staat voor eerlijk vlees met de smaak van vroeger, zoals deze toen bedoeld is, en om deze nu her te beleven.

De smaak van het vlees zoals deze was in 1963 toen Joos als 15-jarige jongen als slager begon, dit was ook zijn doel met Edelbrons. Een product maken waar mensen voor terug komen.

Een plankje met ham, daar is alles mee begonnen. De smaak van het vlees is net zo verrassend als de namen; pancetta de Peel en koppa de Peel.

Joos is in contact gekomen met Frank die varkens houdt op een manier waar Joos zich in kan vinden. Samen besluiten ze een winkel te openen met vlees wat een unieke smaak heeft en zonder toevoegingen. Met de winkel hopen ze de lekkere consument te bereiken.

Het assortiment is heel divers, variƫrend van luxe hammen tot braadworst. De hammen worden huisgemaakt en moeten gemiddeld drie jaar drogen.

Boven de slagerij komt een proeflokaal waar je kennis kunt maken met het vlees van Edelbrons en de bereiding hiervan en waar proeverijen en workshops gegeven gaan worden.

Op 5 mei bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen van 12.00 tot 18.00 uur. U kunt dan kennis maken met de heerlijke ambachtelijke vleesproducten.

Er is dan een proeverij, diverse aanbiedingen, streekproducten en kindervermaak. Graag tot dan.

Frank Schepers & Joos Truijen
Slagerij Edelbrons
Ysselsteynseweg 48
5813 BM Ysselsteyn
Tel. 06-20542128  

  • Beoordeel dit item
    (3 stemmen)
  • Gepubliceerd in Culinair
  • Lees 2681 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020