BIJzonder voor iedereen, daar gaan wij voor!

Wij gaan u in de watten leggen. Een middag of avond onbezorgd genieten. Dat is wat het team van De Beejekurf u wil laten beleven. Dit kan bijvoorbeeld met ons BIJzondere ‘Beejekurfmenu’ voor 29,50 euro. De keuze die wij voor u hebben gemaakt, zorgt ervoor dat u heerlijk kunt genieten van een wisselend 3-gangen menu. Regelmatig passen wij dit menu aan zodat u steeds weer opnieuw de heerlijkste seizoensprodukten kunt proeven. We vinden het belangrijk om veel moois uit de streek in onze gerechten terug te laten komen.

Daarnaast hebben wij de komende zomerdagen nog meer mooie verrassingen voor u in petto!

In de maanden juli en augustus gaan wij op zondagmiddag, samen met u, ons terras op.
Met heerlijke smaakbelevingen zoals u dat van ons gewend bent. Buiten koken en genieten van een heerlijk 4-gangen menu ‘Zomerterras’ kan al voor 38,50 euro. Wat is er fijner dan dit samen met het hele gezin te doen?
We hebben dan ook BIJzonder aan onze jonge gasten gedacht. We gaan toffe gerechtjes maken! Wat dacht je van samen aardappeltjes poffen of marshmallows roosteren op onze BBQ? Voor 9,50 euro maken we er samen een feestje van!

Nu kunnen we nog flink genieten van overheerlijke asperges. Een groots afscheid van de Koningin van de Groente nemen we op 28 juni. Na het prachtig geslaagd Adieu Asperges van vorig jaar, komt er dit jaar een spetterend vervolg in de Kasteeltuinen Arcen. Mathijs kookt samen met collega’s Rene Brienen (Brienen aan de Maas), Harold Kok (Hostellerie De Hamert), Jan Cremers (Hoeve De Boogaard), Luc Kusters (Restaurant Bolenius), Paul Pollux (Restaurant Aubergine) en Theo Clevers (Ijssalon Clevers) weer een mooi menu voor u. Een hele middag genieten van veel culinaire aspergehapjes, heerlijke wijn en drankjes, gezellig entertainment. Kaartverkoop bij de deelnemende restaurants of via de webshop van de kasteeltuinen www.kasteeltuinen.nl.

Heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u uw gasten op een BIJzondere manier laten genieten van een lekker hapje of toch liever een walking dinner tijdens uw feest? Wij denken graag met u mee over de invulling hiervan. Heeft u nog geen locatie?

Ook daar hebben wij verrassende ideeën over!

Begint u al te watertanden na al deze smakelijke informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via de website www.debeejekurf.nl of telefonisch op 0478-581869.

Mathijs Jacobs
Chef kok – eigenaar

Restaurant De Beejekurf,
BIJzonder voor iedereen! 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Culinair
  • Lees 1796 keer
terug naar boven