Goeje Maerge Venroj,

Vanaf heden is er op de zondagmorgen gelegenheid om bij Brasserie’54 te ontbijten, uitgezonderd op de speciale dagen zoals Pasen, Moederdag etc. Dit kan tussen 9.00 en 11.30 uur waarbij u kunt genieten van een uitgebreid ontbijt. Bent u een vroege vogel die al lekker is gaan wandelen dan is er toch niks fijner als u daarna aan kunt schuiven voor een ontbijt, wel even vooraf reserveren! Iedereen is natuurlijk van harte welkom voor een mooie start van de zondag eventueel met het gezin of vrienden / bekenden.

De andere loot aan de boom is het Schuif mar an verhaal. Op dinsdag, woensdag en donderdag is er gelegenheid voor gasten om aan te schuiven voor een smakelijk diner. Het bestaat uit 2 gangen zoals een voorgerecht/ soep en een hoofdgerecht. Juist voor degene die moeite hebben om voor zichzelf elke dag een maaltijd te bereiden en niet telkens een maaltijd of pizza in de magnetron/oven willen schuiven. Het is wel zo dat je als beginnend single/alleenstaande een aantal zaken anders moet gaan inrichten. Het sluipt er misschien in dat je snel wat eten klaar maakt en de kans dat het junkfood of kant en klaar maaltijden worden is dan groot. Belangrijk voor iedereen is dat we goede, gezonde en gevarieerde voeding tot ons nemen en dat zeer zeker met toewijding door onze kok zal worden klaargemaakt. Het is wel eten wat de pot schaft, maar heeft u speciale wensen, zoals een allergie, dan kunt u dit bij het reserveren kenbaar maken.

Schuif mar an is laagdrempelig van opzet, niet alleen voor single’s en alleenstaanden maar voor iedereen die daar behoefte aan heeft tussen 17.00 en 18.00 uur. Kosten zijn € 12,50 wel vooraf reserveren bij Brasserie’54, tel. 0478-511330 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Culinair
  • Lees 1791 keer
terug naar boven