Logo
Print deze pagina

7 x 11 Jubileumboek de Piëlhaas

Met gepaste trots presenteert de commissie Pers & Promotie het 7 x 11 jubileumboek. Aan dit boek is het afgelopen jaar hard gewerkt, onder andere met drie Venrayse hobbyfotografen Jack Poels, Ted Born en Jan Linskens. Het eindresultaat is een prachtig naslagwerk met afbeeldingen van een dwars doorsnede van de Vastelaovend in Venray.

Het verschaft de lezer een unieke kijk achter de schermen bij bijvoorbeeld Circus Mök en de Prinseproclamatie als wel prachtige sfeer beelden van de Roetsj en de Grote Optocht. Tevens is er ruim baan voor beelden van de Venraynaren die vastelaovend vieren; van groot tot klein, van vroeg tot laat en van bekend tot onbekend. De foto’s vormen absoluut de hoofdmoot in het strak vormgegeven vierkante boek, waarbij af en toe korte teksten staan om de diverse activiteiten te duiden.

Kortom een boek dat qua uiterlijk en inhoud niet mag ontbreken bij een ieder die de vastelaovend in Venray een warm hart toe draagt of die van mooie fotobeelden houdt. Het boek is te verkrijgen bij de Thetru, Boekhandel van den Munckhof en PLUS Judith en Guido van Dijck. Daarnaast is het online te bestellen via de webshop van de Piëlhaas, www.pielhaas.nl

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Carnaval
  • Lees 1708 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020