Logo
Print deze pagina

Circus Mök...de artiesten staan al te trappelen

De première van Circus Mök 2016 is in zicht en de nodige zenuwen zijn al voelbaar. Al jaren betreedt lokaal en regionaal talent de bühne van Schouwburg Venray tijdens de zittingsavonden van Carnavalsvereniging De Piëlhaas. Met hun beste beentje voor, zetten de artiesten samen met de commissie Circus Mök wederom een avondvullend programma neer waar, traditiegetrouw, de lokale politiek onder de loep genomen wordt en waar dit jaar maar liefst twee buuts te zien zullen zijn.

De meeste artiesten zijn amateurs en zijn al de nodige maanden bezig met de voorbereidingen om hun deel van het programma tot in perfectie ten tonele te brengen. Er wordt druk gerepeteerd, bijgeschaafd en weer verder geoefend. Het is prachtig om te zien met hoeveel enthousiasme zoveel artiesten zich jaarlijks aanmelden om op het podium van Circus Mök te staan. En laten we eerlijk zijn … doe het ze maar eens na! Vijf avonden een uitverkochte zaal wat wil zeggen dat ruim 670 mensen per avond je aankijken, naar je luisteren en, de afgelopen jaren, met de nodige kritiek het programma na afloop bespreken. Het valt niet mee om jaar in, jaar uit een totaalprogramma te bieden maar dit mag het enthousiasme van de artiesten niet dempen. Dit enthousiasme werkt aanstekelijk. Achter de schermen hangt jaarlijks een uitbundige sfeer en tezamen maken ze er elke keer weer een fantastische avond van, zowel vóór als achter de schermen. Alle voorbereidingen, inspanning en inzet zal vrijdag 15 januari 2016 resulteren in de eerste show van Circus Mök, de première.

Welke artiesten onderdeel uitmaken van Circus Mök dit jaar blijft nog even een verrassing maar een tipje van de sluier mag opgelicht worden. Niemand minder dan het humoristische gezelschap Timper (uit Asten) en de meervoudig Brabants kampioen tonpraten Andy Marcelissen (uit Raamdonsveer) mogen de lokale talenten komen versterken. Het belooft een divers programma te worden. Mocht u nog interesse hebben in kaarten voor de voorstellingen op vrijdag 15 januari 2016, woensdag 20 januari 2016 of donderdag 21 januari 2016, dan kun u deze bestellen via www.schouwburgvenray.nl óf naar de vrije verkoop komen op zaterdag 9 januari van 11.00 – 14.00 uur in Schouwburg Venray zelf. 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Carnaval
  • Lees 2417 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020