Logo
Print deze pagina

Boeiend Overloon, Howdy vreemdeling!

Bij Steakhuys Leuke Broeders maak je kennis met Brabantse gezelligheid en het oude Wilde Westen. Zoals het hoort in een steakhuys grillen ze voor jouw ogen het lekkerste vlees. Wat dacht je van krachtig huisgerijpt dry-aged vlees of smeltend malse ossenhaas? Ook de spareribs en Black Angus hamburgers zijn een specialiteit van dit gezellige Bourgondische steakhuys. Maar er is meer dan alleen heerlijk vlees. Een ruime keuze aan regionale en Bourgondische gerechten staan op de kaart: visgerechten, seizoensgebonden gerechten, salades en vegetarische gerechten. Ook mensen met een allergie worden niet vergeten. Groot of klein, voor ieder wat wils.

Gezellig Brabants uit eten is bij Leuke Broeders meer dan alleen een bord lekker eten. Muziek en activiteiten zijn hier bij een avondje uit niet weg te denken. Regelmatig organiseren ze live muziek of activiteiten. Vorig jaar was er het Broeders Bezopen Festival, een tweedaags food festival met 9 verschillende bands en artiesten en volop activiteiten. Eind van het jaar staat er wederom een groots evenement op de planning, maar dan in de vorm van een tentfeest. Meer info hierover volgt binnenkort.

Dat er bij Leuke Broeders altijd activiteit is, blijkt ook uit de verschillende verbouwingen en uitbreidingen. Begin maart van dit jaar werd aan de voorkant van het pand de open veranda dichtgemaakt en sfeervol omgetoverd tot aanbouw met openhaard en zithoek. Afgelopen maanden is er ook aan de achterkant van het pand een toevoeging gedaan. Met een aangebouwde veranda en afgesloten binnenplaats, is er een plek gecreëerd waar groepen privé feesten kunnen organiseren. Kies je voor een privé kok, ga je zelf grillen, of kies je voor een van de buffetten (bijvoorbeeld het burgers- en/of het kluifbuffet).

Leuke Broeders is er voor iedereen. De komende maand zetten zij zich daarom in voor Stichting Namelok. Deze stichting heeft als doel de leefsituatie van diverse gemeenschappen in Kenia te verbeteren door het realiseren van waterputten. Leuke Broeders draagt hier graag een (bak) steentje aan bij. Op 12 juni a.s. organiseren ze een Afrikaans-Bourgondisch benefietfeestje. Tijdens deze dag is er van alles te doen: loterij, (kunst)veiling, muziek van een Percussiegroep en een DJ om de muzikale ondersteuning te verzorgen. Ook voor de kinderen is het een feestje. Er is zoals gewoonlijk kinderopvang met verschillende leuke spelletjes en activiteiten.

Kortom wil je net wat meer tijdens je avondje uit(eten). Kom dan genieten in het gezelligste Steakhuys van de regio. Brabantse gezelligheid en bourgondisch genieten voor elke smaak.

Steakhuys Leuke Broeders Oploseweg 30, Overloon
Telefoon 0485385338
Voor meer info over activiteiten en acties, zie de Facebookpagina of website www.leukebroeders.nl

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Boeiend
  • Lees 1475 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020