Ronde Tafel Venray-Horst organiseert seminar ‘StrijdToneel’

Op woensdagavond 1 juni 2016 komen weer honderden ondernemers, zakelijke beslissers en politici uit de gemeente Venray en omstreken samen bij de Evenementenhal. De Ronde Tafel 160 Venray-Horst organiseert dan namelijk het jaarlijkse seminar. Dit keer is het thema ‘StrijdToneel: aanval is de beste verdediging’. De opbrengst van dit evenement gaat als altijd naar allerlei regionale goed doelen.

Ronde Tafel
Wat is de Ronde Tafel eigenlijk? Nederland kent op dit moment bijna 200 lokale Tafelrondes. De 160e club begon op 7 april 1984 in Venray en is inmiddels dus Ronde Tafel 160 Venray-Horst. De Ronde Tafel steunt in onze regio het hele jaar door allerlei stichtingen, sportverenigingen, scholen, cultuurplatforms, hobbyclubs en vrijwilligers bij het verwezenlijken van hun goede doelen.

Goede doelen
Een kleine greep uit de afgelopen jaren: een donatie aan de Stichting Afasie Noord-Limburg voor mensen met een taalstoornis na hersenletsel, restauratie van een grachtbrug naar de kasteelruïne in Geijsteren, het nieuwe kostuum van Sinterklaas in Blitterswijck, de stormbaan op Het Speelvlak in Venray en een rolstoellift voor de auto van ‘t Zorghuus in Ysselsteyn.

Twee sprekers
Behalve tijd en energie vraagt dat natuurlijk ook financiële middelen. Sinds het begin van dit millennium organiseert de Ronde Tafel daarom elk jaar een groot seminar. Ongeveer zevenhonderd bezoekers laten zich daar een hele avond inspireren door twee beroemde besprekers. Vanaf 2000 trok al een bonte stoet over het podium: pure zakenmannen als Hennie van der Most en Wim van der Leegte, maar bijvoorbeeld ook cabaretier Jan Jaap van der Wal en astronaut André Kuijpers.

Wim Anker en Peter van Uhm
Dit keer staan twee mannen op de planken, die als geen ander kunnen aanvallen om te verdedigen. Allereerst de beroemde strafpleiter Wim Anker. Hij was als advocaat betrokken bij diverse geruchtmakende rechtszaken. De moord op Gerrit Jan Heijn, het misbruik door Robert M. en de nieuwjaarsbrand in Volendam. Maar ook de drie procent correctie bij snelheidsovertredingen. Daarna voormalig Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm. Van bakkerszoon tot generaal. In de periode van 2008 tot 2012 onze hoogste militair te land, ter zee en in de lucht. Zij vertellen de zaal hoe iedereen met z’n eigen wapen kan bijdragen aan een betere wereld.

Kaarten bestellen
De kaarten voor dit seminar vliegen op dit moment de deur uit. Ben of ken jij een ondernemende enthousiasteling, die een flinke dosis inspiratie wil komen halen en daar iets moois voor terug wil geven? Aanmelden kan nog via www.rt160.com, maar op is echt op. Help jezelf en de mensen om je heen vooruit. Bouw aan je netwerk en de maatschappij.
Zoals het motto van de Ronde Tafel zegt: adopt, adapt, improve!  

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Boeiend
  • Lees 1203 keer
terug naar boven