‘Kammeroj uut Rooj’ beklimmen de Alpe d’Huez

De lente is begonnen, buiten is alles volop in bloei. Genieten van nieuwe blaadjes en bloemetjes, genieten van nieuw leven. Als je dit leest ben je een gelukkig mens, je mag immers nog die kleine mooie momentjes ervaren. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die dit helaas niet meer kan; een ouder, een partner, een vriend,…..overleden aan ouderdom, een ongeval of aan een ziekte. De meest voorkomende en bekende ziekte is kanker. We weten dat iedereen een keer dood gaat maar niemand mag gaan voor zijn tijd. Er wordt daarom hard gewerkt door medici en onderzoekers om het aantal mensen met kanker goed te begeleiden en daarmee het aantal sterfgevallen terug te dringen. Hier is veel onderzoek en dus ook veel geld voor nodig, iets waar het KWF zich voor inzet. Het beklimmen van de Alpe d’Huez is inmiddels één van hun bekende acties waarmee veel geld wordt opgehaald. Deze berg wordt getrotseerd door vele mensen die zelf kanker hebben, hebben gehad of een dierbare aan kanker hebben verloren.

Wij als ‘Kammeroj uut Rooj’ hebben ook dierbaren verloren aan de ziekte kanker. Onze gezamenlijke missie om ‘Alles uut de kâst te hale’ is voor Roel, bekend als oud prins en politieagent van Venray. Daarnaast nemen wij natuurlijk ook nog vele andere lieve mensen, die wij zijn verloren aan kanker of die nu nog volop aan het vechten zijn tegen deze ziekte, in ons hart mee de berg op. Wij gaan fietsend, lopend of rennend naar de top, opgeven is voor ons geen optie!

Niet iedereen is in de gelegenheid om in Frankrijk naar de Top te gaan. Wij nemen daarom zaterdag een groot wensendoek mee naar Jan Linders. Iedereen mag hier een wens op schrijven, een gedachte of boodschap voor een dierbare. Wij hangen het doek langs de route van de Alpe d’Huez en nemen jullie gedachten, groot en klein, mee naar de Top, om ze zo nog een stukje dichter bij jullie dierbaren te brengen. Wij vragen voor iedere wens een kleine financiële bijdrage die natuurlijk ten goede komt van het KWF, net als de opbrengst van onze bloemenverkoop.

Aanstaande zaterdag 26 maart mogen wij bij Jan Linders bloemen en bollen verkopen. Haal de lente binnen, de bloemen laten je huis stralen. Een bloemetje dat ook je gedachten kan laten leven en je even bij die ander brengt, die er niet meer is en die je mist. Wij zien jullie graag zaterdag 26 maart bij Jan Linders in Venray! 

  • Beoordeel dit item
    (1 Stem)
  • Gepubliceerd in Boeiend
  • Lees 2087 keer
terug naar boven