Verliefd, Verloofd, Verlinden

Vanaf 1977 gevestigd in Venray is Verlinden Juwelier inmiddels een begrip in de regio. Ook voor trouwringen bent u bij ons aan het goede adres. Met een grote en internationale collectie is er een enorme keuze in stijl, kleur en prijsklasse. Geel-goud, witgoud, rose-goud of een combinatie hiervan, met of zonder briljant of andere edelsteen, of misschien wel massief zilver met een buitenzijde van goud.

NU OOK DIGITAAL
Om alle mogelijkheden en keuzes op een rijtje te krijgen om er zo van verzekerd te zijn dat u de juiste keuze maakt, bieden wij u sinds kort ook de mogelijkheid om u digitaal advies te geven. De medewerkers van Verlinden Juwelier zijn speciaal getraind om u met behulp van de digitale trouwringconfigurator alle mogelijke opties te laten zien. Op deze manier maakt u als bruidspaar samen met onze adviseur een digitale reis langs alle mogelijkheden om zo de ring samen te stellen die aan al uw wensen voldoet.

GRATIS HERENRING
Voor toekomstige bruidsparen heeft Verlinden Juwelier een bijzondere actie. Bij aankoop van een dames ring van het merk ‘ DUO OF LOVE’ krijgt u er tot 15 mei 2016 de herenring van ditzelfde merk GRATIS bij. Mocht uw trouwring er niet bij zitten in de collectie van Duo of Love, dan bieden wij u tot 15 mei 2016 graag een speciale korting aan op de trouwringen uit onze bredere collectie.

AFSPRAAK MAKEN?
Bent u nieuwsgierig wat deze speciale actie precies inhoudt, of bent u nog in de orienterende fase en wilt u met behulp van een van onze adviseurs een kijkje nemen in onze (digitale) collectie, kom dan gerust langs bij Verlinden Juwelier op de Grote Markt in Venray. Als u van tevoren een afspraak maakt, reserveren wij een plekje voor u zodat we samen op uw gemak al uw wensen kunnen bespreken. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak langskomen, ook dan kijken wij graag met u mee. Voor een voorfproefje van onze collectie kunt u op onze site terecht: www.verlindenjuwelier.nl 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Boeiend
  • Lees 1719 keer
terug naar boven