Geen feest zonder ballonnen

Mijn naam is Judith Andriessen en ben in 2008 gestart met wowballonnen. Sinds januari 2015 heb ik de winkel in Venray op de stationsweg 45 (voormalig slagerij Drabbels pand). Veel mensen vragen of ik een feestwinkel heb maar dat is het niet. Het is een winkel gespecialiseerd in alleen ballonnen en ballondecoraties. Juist door mij te specialiseren in ballonnen onderscheid ik mij met unieke, aparte en persoonlijke decoraties.

Ieder feest is anders en dus mag de decoratie ook iedere keer anders en persoonlijk zijn. Juist doordat de ballondecoraties aparter zijn vallen ze op en zie je dat veel mensen het ook gebruiken om mee op de foto te gaan en te delen op social media.

Het leuke is dat ik in alle prijsklassen wel iets kan maken waardoor het voor iedereen betaalbaar is. Voor een klein kadootje van ballonnen tot het aankleden van hele feestzalen kunnen mensen bij mij terecht. Daarbij kan men ook bij mij terecht voor losse ballonnen. Niet in een volle zak waarbij je altijd kleuren over houdt die je niet gebruikt maar gewoon per stuk. 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Boeiend
  • Lees 1402 keer
terug naar boven