The bride to be

Jouw mooiste dag, jullie mooiste moment samen...

‘Say yes to new adventures’

De eerste kennismaking moet goed voelen, de toekomstige bruid en bruidegom moeten een goed gevoel hebben bij het advies. Het is ontzettendbelangrijk dat er een klik is tussen de hairstylist, de visagist en het bruidspaar. Eerst gaan we op onderzoek uit, hoe draag je het haar als je naar een feestje gaat, welke jurk of suite heb je gekozen, gebruik je veel make-up, manicure van de handen, hoe is je haarkleur, is er veel verschil in lengte tussen het bruidspaar, en in welk seizoen is de grote happening! Samen vormen we dan een idee, wat gepresenteerd wordt in een proefkapsel, en visagie. Het is dan slim om je afspraak om een doorpas van je jurk te combineren met het proefkapsel, zodat je direct ziet hoe het totaalplaatje eruit ziet! Ben je dan niet tevreden, passen we aan waar jij je niet happy bij voelt.

Ook voor de mannen is het belangrijk deze zaken even te bespreken, en op de dag even dat poedertje op te brengen, walletjes van de slapeloze nachten weg te werken, en zorgen dat de handen er mooi verzorgd uitzien.

Alles valt samen, als ieder element klopt…

ONZE VISIE IS ALTIJD, ‘BLIJF DICHT BIJ JEZELF, MAAK HET MOOI, EN BEDENK DAT ALS JE OVER 10 JAAR NAAR DEZE FOTO’S KIJKT, JE JEZELF ER NOG STEEDS PRACHTIG VOND UITZIEN’ BRIDAL & BROOM LOOKS ZIJN NIET GEBASEERD OP TRENDS, MAAR OP BEAUTY! JULLIE MOOISTE DAG!

Check onze website voor meer info: www.byfrancis.nl of volg ons op www.francisstyle.com

Credits foto: Hair & Concept: Francis Schroenbges Photography: Jos Kottmann Styling: Fred van Leer Visagie: Zizi Heijmans 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Boeiend
  • Lees 1349 keer
terug naar boven