Aanzoek / Aanstaande bruid

Hallo ik ben Layla van Benschop. Op 5 mei heb ik 15 jaar een relatie met Xavier Maes en dat willen we heel graag vieren met lieve familie en dierbare vrienden. Ik werk als ZZP-er met senioren. Mijn bedrijf heet Cura Nova Persoonlijke Aandacht. Xavier zijn bedrijf heet Luxurious Drinks. U zult begrijpen dat dat erg goed uitkomt als je een feestje wilt organiseren!

Zo was het ook na een wijnreis naar de Piemonte dat Xavier de stoute schoenen aantrok en voorstelde om te gaan trouwen. Echt door de knieën gaan was een beetje lastig omdat je tegenwoordig erg krapjes zit in een vliegtuig! Maar ik kan je vertellen dat het aan het effect niets tekort heeft gedaan! Ik vond dat natuurlijk een geweldig goed plan! Samen met vrienden en familie onze liefde vieren. We hebben bijzonder veel met elkaar mee gemaakt de afgelopen jaren, maar voor ons heeft dat onze relatie alleen maar mooier en rijker gemaakt. We hebben echt met elkaar geboft!

In het vliegtuig begonnen we al meteen met de gastenlijst, weliswaar op het spuug zakje wat altijd in de stoel voor je zit, we hadden geen ander papier bij ons. Dat was dus onze eerste stap van de voor bereidingen al werd het lijstje namen bij thuiskomst toch steeds langer. Xavier en ik vinden het heerlijk om een feestje te geven, dus we geven niet te veel uit handen. Het regelen en organiseren zit bij ons in de familie, dus mijn oom en mijn vader wilde dolgraag helpen, wat heerlijk is! Ook hebben we een ceremoniemeester en dat is mijn tante Marleen. Ik had haar geen groter plezier kunnen doen!

We vieren de bruiloft in de tuin van mijn schoonmoeder, dus echt alles moet geregeld worden en dat vinden wij juist heerlijk! Om 14.00 uur beginnen we met een feestelijk drankje zodat iedereen tijdens de ceremonie een glaasje in de hand heeft. Rond 14.30 uur gaan Xavier en ik trouwen. Na het officiële gedeelte is er een bruidstaart. Daar hadden Xavier en ik eigenlijk nog helemaal niet over na gedacht totdat een vriend ons aangeboden heeft deze voor ons te maken, echt geweldig!

Het dancing diner begint om 18.00 uur. Soul Rabbi zal voor de geweldige muziek zorgen. Xavier is natuurlijk voor dit diner al op zoek naar mooie wijnen en het leuke hiervan is, dat we alles eerst even voor moeten proeven!

Ook voor de kinderen wordt gezorgd een beetje entertainment lekker eten voor de kids, maar onze kleine of jongere gasten mogen wel om 19.30 uur lekker naar huis en naar bed zodat alle ouders voor de avond hun handen vrij hebben om te feesten.

Ook de aankleding van de tuin vind ik nu al leuk! Partycreations gaat ons daarbij helpen en de finishing touch, daar komt weer familie bij te pas, dit gaat mijn neef Sander verzorgen en ook daar ben ik echt heel erg blij mee. Het is bijzonder om samen met je familie deze dag nog mooier te maken. Dus de voorbereidingen zijn al in volle gang en Stefanie mijn vriendin en getuige moest al lachen omdat er volgens haar maar één kan zijn die haar bruiloft echt een half jaar viert… en dat ben ik! Haha! Heerlijk al dat voor proeven en plannen! Gina is mijn 2e getuige en zij heeft een kledingwinkel, dus wie kan mij beter helpen een mooie jurk te vinden dan zij! Ook dat is een feestje op zich!

Verwachtingen van deze dag? Laat het maar lekker gebeuren en dat het een mooi feest zal worden, dat geloof ik zeker! Het is maar één dag en die zal voorbijvliegen, dus daarom genieten wij nu al enorm van alle leuke ideeën en plannen die we aan het regelen zijn voor deze bijzondere dag. Ik heb er echt zin in!

Verheug me op deze geweldige dag!
Layla van Benschop (toekomstig Layla Maes - Van Benschop…. even oefenen!) 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Boeiend
  • Lees 1603 keer
terug naar boven