Grote feestelijke heropening van TuinToko

Tuintoko Venray, al 15 jaar een begrip in de regio, timmert nog steeds flink aan de weg, of in dit geval de showroom.

Zoals vele vaste klanten al weten heeft Tuintoko de grootste keuze in schuttingen, sierbestratingen maar ook veranda’s, overkappingen en nog meer producten om de tuin, ook echt úw tuin te maken. Omdat we goed begrijpen dat het geen gemakkelijke opgave is een nieuwe tuin te ontwerpen, materialen te kiezen, kleuren te bepalen en alle andere zaken die daar bij komen kijken. Onze enthousiaste medewerkers willen u daar ook graag bij helpen. Nadat alles is uitgekozen komt de aanleg om de hoek kijken. Of het nu gaat om het plaatsen van schuttingen, veranda’s of aanleg van bestrating, ook daarvoor bent u bij Tuintoko aan het juiste adres. Dit gebeurt door eigen vakmensen welke al jaren in het vak zitten. Uiteindelijk gaat het erom dat u kunt genieten van de tuin en er zich thuis voelt.

De toch al niet geringe showroom is met nog eens 800m2 uitgebreid. Dat betekent nog meer zien, nog meer beleving en nog meer keuze.

Omdat de mensen van Tuintoko erg trots zijn op niet alleen de showroom maar ook de nieuwe kantoorruimte houden ze op zondag 24 april een grote heropening. Op deze dag worden de vaste klanten maar ook de nieuwe klanten in de watten gelegd met een drankje en een hapje. Natuurlijk worden ook de kinderen niet vergeten. Speciaal voor hen staat er een springkussen.

Om de dag nog specialer te maken is alleen op deze dag er een kortingsactie van maar liefst 10% op het gehele assortiment. Het belooft een mooie, zonnige maar vooral feestelijke dag te worden.

We zien u graag op 24 april van 10.00 tot 17.00 uur aan de Beekweg 52 in Venray.
TuinToko GSB Beekweg 52 Venray www.schutting.nl

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Actueel
  • Lees 1706 keer
terug naar boven